سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

اعلام هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی

اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اعلام کرد: توصیه شده که با توجه به سرعت و شدت وزش باد احتمال آسیب به سازه های موقت، گلخانه‌ها، تابلوها و بنرهای تبلیغاتی و همچنین سقوط اجسام از ارتفاع وجود دارد.

 وزش بادهای شدید

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد با توجه به افزایش شدید فشار هوا از فردا پنجشنبه تا روز یکشنبه به تدریج بر شدت و سرعت وزش باد در این استان افزوده می‌شود.

همچنین در این اطلاعیه آمده است: طی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری و همچنین شنبه هفته آینده در برخی ساعات وزش باد شدید تا بسیار شدید همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا و احتمال بروز خسارت در بیشتر نقاط استان خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود.

شایان ذکر است که: "پیامد عملکرد این سامانه جوی، وزش باد شدید تا بسیار شدید همراه با گرد و خاک، کاهش میدان دید، کاهش کیفیت هوا همراه با بروز خسارت است.

همچنین در این مدت بیشترین شدت وزش باد در شهرستانهای سرخس، صالح‌آباد، تربت جام، تایباد، خواف، باخرز، بجستان، گناباد، کاخک گناباد، سبزوار، جوین، جغتای، داورزن، درگز قابل پیش‌بینی است."

لازم بذکر است: توصیه شده است که با توجه به سرعت و شدت وزش باد احتمال آسیب به سازه های موقت، گلخانه‌ها، تابلوها و بنرهای تبلیغاتی و همچنین سقوط اجسام از ارتفاع وجود دارد.

در خاتمه این اطلاعیه گفته شده است: بر همین اساس باید تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از افزایش شدت وزش باد پیش بینی شود و نیز از عملیات کوهنوردی و صعود به ارتفاعات خودداری گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه