وزیر علوم به بررسی مسائل آموزشی جامعه المصطفی پرداخت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان قم، روز پنجشنبه با حضور در جامعه‌المصطفی العالمیه، با رئیس و معاونان این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر علوم
به گزارش خبرگزاری موج

، در این نشست، گزارشی از آخرین فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های آموزشی و بین‌المللی جامعه‌المصطفی ارائه شد و حسین سیمایی صراف وزیر علوم از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های علمی و آموزشی این مجموعه قرار گرفت.

همچنین، موضوعاتی از جمله رشته‌های تحصیلی، ظرفیت‌های آموزشی، وضعیت اساتید و پژوهش‌ها، دانشجویان بین‌المللی و دیگر مسائل مرتبط با فعالیت‌های علمی و آموزشی جامعه‌المصطفی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

جامعه المصطفی العالمیه نهادی علمی و بین المللی با هویت حوزه‌ای است که با هدف گسترش علوم اسلامی، انسانی و اجتماع‌، با رویکرد آموزش‌، پژوهش‌ و تربیت‌، اهتمام دارد که انبوه‌ از داوطلبان را از سراسر گیت‌ تحت پوشش قرار دهد و فرصت کم نظیری برای تشنگان زلال معارف اسلام‌ و هدایت قرآن‌ در سراسر جهان فراهم آورد تا ضمن تربیت مجتهدان، عالمان و متخصصان پارسا و متعهد، به تبیین، تولید و تعمیق تفکرات و اندیشه‌های اسلامی و نشر و ترویج اسلام ناب محمدی همت گمارد.

جامعه المصطفی العالمیه در سال ۱۳۸۶ با تلفیق «سازمان حوزه‌ها و مدارس علمیه خارج از کشور» و «مرکز جهانی علوم اسلامی ایجاد گردید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته وارد قم شد و پس از زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و دیدار با آیت الله سعیدی تولیت حرم کریمه اهل بیت(ع) ، در جمع اساتید دانشگاه‌های این استان حضور یافت و سپس نشست صمیمانه ای با دانشجویان دانشگاه قم داشت.

حسین سیمایی صراف همچنین از طرح های ساخت خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه قم نیز بازدید کرد.

دیدار با مراجع عظام تقلید و علمای قم و حضور در جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان از دیگر برنامه‌های سفر ۲ روزه وزیر علوم به این استان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه