رئیس مرکز مدیریت راه‌های مازندران:

ممنوعیت تردد در کندون ساعت ۲۴ امشب پایان می‌یابد

رئیس مرکز مدیریت راه‌های مازندران گفت: آزادراه تهران - شمال برای چهارمین روز به منظور عملیات عمرانی و ایمن سازی مسیر بسته شد و ممنوعیت تردد در این محور ساعت ۲۴ امشب پایان می‌یابد.

محور کندوان

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، محسن هاشمی با اشاره به اینکه انسداد آزاد راه تهران - شمال مربوط به استان البرز است، اظهار داشت: به منظور اجرای عملیات لق گیری و ساماندهی بولدر‌های واقع در ترانشه جنوب تونل ۱۱ در آزادراه تهران شمال (محدوده قطعه یک شهید همت تا شهرستانک)، این جاده امروز هم بسته است و این ممنوعیت تردد ساعت ۲۴ امشب پایان می‌یابد.

وی ادامه داد: رانندگانی که قصد تردد در این جاده را دارند می‌توانند از جاده قدیم جایگزین کرج - چالوس تردد کنند.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های مازندران گفت: محور هراز، تونل شماره یک امامزاده هاشم مسیر شمال به جنوب برای عملیات راهداری و تجهیز سیستم روشنایی تا ۲۹ مهر بسته است و تردد از جاده قدیم هراز دو طرفه انجام می‌شود.

وی افزود: هم اکنون آمد و شد خودرو‌ها در جاده‌های استان عادی و روان و سطح جاده‌ها خشک است.

به گزارش موج، استان مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که از طریق سه محور چالوس، هراز و سوادکوه به پایتخت، جاده کیاسر به استان سمنان، رامسر به استان گیلان و گلوگاه به استان گلستان متصل می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه