سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

عبدالله ارجاعی:

تجلی شعار، همه خادم‌الرضاییم در مدیریت شهری مشهد

شهردار مشهد بیان کرد: زائرین بیشترین سطح تقاطع و برخورد را با مدیریت شهری دارند و تمام تلاش ما این است که مشهد را به عنوان حیاط منزل امام رضا(ع) در خور شان امام هشتم و زائرین این بارگاه منور آماده کنیم.

شهردار مشهد

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، عبدالله ارجاعی شهردار مشهد اظهار کرد: مدیریت شهری به نمایندگی از مردم مشهد پیشانی خدمت به زائرین و مجاورین بارگاه منور امام هشتم (ع) بوده و به عنوان خادم زائرین و مجاورین بارگاه منور امام رضا(ع) اعلام می‌کنم که مشهد با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی آماده میزبانی است.

ارجاعی با اشاره به شعار، همه خادم‌الرضاییم در حوزه شهری مشهد افزود: زائرین بیشترین سطح تقاطع و برخورد را با مدیریت شهری دارند و ما معتقدیم که مشهد حرم‌شهر است، تمام تلاش ما این است که مشهد را به عنوان حیاط منزل امام رضا(ع) در خور شان امام هشتم و زائرین این بارگاه منور آماده کنیم.

شهردار مشهد همچنین اضافه کرد: در عرصه حمل‌ونقل درون و برون شهری، در عرصه خدمات شهری و فضاآرایی مشهد و متناسب کردن شهر با ایام حزن و اندوه اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، در حوادث مرتبط با ایمنی و آماده باش سازمان آتش‌نشانی، در رفت و روب شهر و در بازپیرایی شهر پس از رفتن زائرین برنامه‌های مفصلی خواهیم داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: سعی کردیم سرخط اتوبوس‌ها و قطارشهری و زمان انتظار را کاهش دهیم. به سازمان تاکسیرانی نیز توصیه‌های لازم شده است. در حوزه بین شهری نیز آمادگی کامل داریم و هیأت مذهبی، خدمات سلامت و بهداشت و موکب‌هایی که از ستاد کرونا مجوزات لازم را اخذ کرده‌اند و وارد مشهد شده‌اند خدمات فرهنگی دریافت خواهند کرد.

ارجاعی در خاتمه خاطر نشان کرد: به عنوان خادم زائرین و مجاورین بارگاه منور امام رضا(ع) اعلام می‌کنم که مشهد با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی آماده برای میزبانی است، به همین منظور ۸۸ پایگاه خدمت و سلامت در شهر و ۸ پایگاه خدمت و سلامت در مبادی ورودی خواهیم داشت. امیدوارم افرادی که به منظور عرض تسلیت وارد مشهد می‌شوند، علاوه بر اینکه از خدمات توفیق زیارت بهره‌مند می‌شوند، عزاداری سالمی نیز داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه