سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

در راستای تبیین اهداف و تشریح برنامه‌ها صورت پذیرفت؛

گروه هم‌ اندیشان جوان در مرزن‌آباد گرد هم آمدند

این گروه از دل بیانیه گام دوم انقلاب با هدف کمک به برداشتن گام‌های بلند برای تعالی و رشد آموزشی، فرهنگی و اجتماعی آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان مازندران تشکیل شده است.

آموزش و پرورش مرزن آباد

به گزارش خبرگزاری موج مازندران؛ جلسه اعضای گروه هم اندیشان جوان اداره آموزش و پرورش منطقه مرزن‌آباد با حضور علیرضا رضایی مشاور جوان مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران، لیلا تقوی رئیس آموزش و پرورش منطقه مرزن‌آباد و اعضای گروه هم اندیشان جوان در آموزش و پرورش مرزن‌آباد برگزار شد.

در این جلسه شرح وظایف، چارچوب و شیوه نامه هم اندیشان جوان، به عنوان یار و پشتیبان ادارات آموزش و پرورش شهرستان ‌ها و مناطق تشریح شد.

این گروه از دل بیانیه گام دوم انقلاب با هدف کمک به برداشتن گام‌های بلند برای تعالی و رشد آموزشی، فرهنگی و اجتماعی آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان مازندران تشکیل شده است.

در این جلسه رئیس آموزش و پرورش منطقه مرزن‌آباد از کمک‌های اعضای گروه هم‌اندیشان جوان قدردانی کرد و اظهار داشت: گروه هم اندیشان جوان به عنوان نقطه عطف و درخشان در فرهنگسازی و مرتفع نمودن نیازهای هر منطقه در کنار رؤسای ادارات آموزش و پرورش از هیچ تلاشی فروگزار نمی کنند.

 رئیس آموزش و پرورش مرزن‌آباد با اشاره به اهمیت نقش جوانان در آینده‌سازی و سرنوشت این منطقه گفت: بکارگیری نیروی جوان در بستر ادارات دولتی در کنار نیروهای متعهد و با سابقه، جهت تزریق نشاط و روح‌بخشی سازمان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش موج مازندران؛ در پایان این جلسه حکم مسئولیت بهاره رمضانی به عنوان مشاور جوان اداره آموزش و پرورش منطقه مرزن‌آباد به وی اهدا شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه