سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان خبر داد:

آغاز برگزاری جشن نیکوکاری در اصفهان

مدیرکل کمیته امداد امام در استان اصفهان از آغاز برگزاری جشن نیکوکاری کمیته امداد در اصفهان خبر داد.

جشن نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، کریم زارع گفت: امسال با توجه به شرایط ویژه ناشی از همه گیری ویروس کرونا برگزاری جشن نیکوکاری زودتر از موعد سال های قبل و با تاکید بر روش های الکترونیکی آغاز شده است ولی بر اساس سنت هر ساله این نهاد پایگاه های فیزیکی جمع آوری کمک های مردمی نیز برپا خواهند شد.

وی اضافه کرد: فرآیند برگزاری جمع آوری کمک های مردمی در جشن نیکوکاری امسال کمیته امداد اصفهان با راه اندازی کد دستوری #۰۳۱*۱*۸۸۷۷* آغاز شد.

این مقام مسئول از آغاز فرآیند جمع آوری کمک های مردمی در جشن نیکوکاری خبر داد و گفت: کد دستوری #۰۳۱*۱*۸۸۷۷* از امروز اول بهمن ماه به طور ویژه برای این رویداد بزرگ، فعال شده و آماده دریافت کمک های مردم نیکوکار استان برای کمک به نیازمندان و مددجویان در روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ و نوروز ۱۴۰۰ است.

وی افزود: جشن نیکوکاری امسال هم مانند سال های قبل در سه روز سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم اسفندماه به ترتیب ویژه مدارس و دانش آموزان، سطح شهر و مصلی های نماز جمعه بر‌گزار شد.

زارع تاکید کرد: برپایی این پایگاه ها به شرایط مربوط به محدودیت های کرونایی و نظر مراجع ذی ربط وابسته است و در صورت غیرحضوری بودن مدارس در آن روزها از بستر نرم افزار آموزشی شاد برای ترویج فرهنگ خیر و احسان و جمع آوری کمک های اولیا و دانش آموزان استفاده می شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان برنامه این نهاد در جشن نیکوکاری امسال را فراهم کردن بستر پرداخت عیدی به خانوارهای تحت حمایت به اندازه حداقل نیمی از کمک معیشت ماهیانه دریافتی آنها اعلام کرد و گفت: تحقق این هدف و شیرین شدن کام نیازمندان در نوروز ۱۴۰۰، به همت و تعاون مردم شریف استان وابسته خواهد بود.

کریم زارع در پایان یادآور شد: علاوه بر کد دستوری #۰۳۱*۱*۸۸۷۷* ، شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۰۲۵۰۹ نزد بانک قرض الحسنه مهر ایران، پایگاه اینترنتی emdad.ir و تلفن نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷ نیز برای مشارکت در جشن نیکوکاری در اختیار مردم شریف استان اصفهان است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه