سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

استاندار کرمانشاه:

مردم رعایت نکنند، پیک چهارم کرونا تلفات بیشتری به جا می گذارد

هوشنگ بازوند با تشکر از عموم مردم برای رعایت پروتکل های بهداشتی، هشدار داد: آمار تست های مثبت کرونا بازهم رو به افزایش است و اگر مردم رعایت نکنند، پیک چهارم کرونا خطرات بیشتری به همراه خواهد داشت.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، استاندار کرمانشاه با ابراز نگرانی از بروز پیک چهارم کرونا در کرمانشاه، اظهار داشت: از مردم کرمانشاه به خاطر رعایت مناسب پروتکل ها ی بهداشتی مقابله با کرونا در طرح هوشمند ممنوعیت و محدودیت‌های کرونایی بسیار سپاسگزاریم و شرایط خوب این ایام هم محصول این همکاری‌ها است. 

بازوند در ادامه هشدار داد: براساس آمار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه متاسفانه آمار تست‌های مثبت کرونایی دوباره رو به افزایش است و اگر مردم رعایت نکنند بی گمان استان کرمانشاه گرفتار موج چهارم اپیدمی کرونا می‌شود‌.

وی تاکید کرد: اگر وضعیت این بیماری در استان حاد شود؛ مجبور هستیم برای حفظ سلامت مردم دوباره محدودیت‌ها وممنوعیت‌های کرونایی را برقرار کنیم و این شرایط به ضرر اقتصاد استان خواهد بود.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: براساس تصمیم ستاد ملی کرونا، حضور دانش آموزان در مدارس کاملاً اختیاری و هیچ اجباری در کار نیست و خانواده‌ها از این بابت نگرانی نداشته باشند‌.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه