سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی

غرب و شمال هرمزگان بارانی می شود

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان گفت: طی امروز یکشنبه، نهم آذر ماه، پدیده ی غالب استان گذر ابر پیش بینی شده و در جزایر غربی و برخی نقاط غربی و شمالی استان نیز وقوع رگبار پراکنده باران دور از انتظار نخواهد بود.

بارندگی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، کیانوش عارفی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان گفت: طی امروز یکشنبه، نهم آذر ماه، پدیده ی غالب استان گذر ابر پیش بینی شده و در جزایر غربی و برخی نقاط غربی و شمالی استان نیز وقوع رگبار پراکنده باران دور از انتظار نخواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: همچنین در مناطق غربی تنگه ی هرمز و خلیج فارس، وزش باد و دریا متلاطم پیش ‌بینی می شود. لذا توصیه می شود تردد شناورها، به ویژه شناورهای سبک و صیادی با احتیاط صورت پذیرد. ساعات بعد از ظهر و شب از میزان سرعت این باد کاسته می شود. 

عارفی خاطرنشان کرد: از روز دوشنبه تا پایان هفته ی جاری، شرایط جوی و دریایی آرام و پایداری برروی استان حاکم خواهد شد و دریا جهت ترددهای دریایی مساعد پیش بینی می شود. 

وی در پایان اضافه کرد: از نظردمایی طی این مدت تغییرات دمایی، بین ۱ تا ۲ درجه سلسیوس در نوسان خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه