وضعیت جوی و دریایی هرمزگان

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: در مناطق دریایی طی ساعاتی شاهد افزایش سرعت وزش بادهای جنوب شرقی خواهیم بود و دریا متلاطم پیش بینی می شود.

دریا

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، کیانوش عارفی معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان، گفت: طی امروز با تاثیرات سامانه مونسونی در برخی نقاط استان ناپایداری وضعیت جوی و دریایی پیش بینی می شود.

وی افزود: در مناطق دریایی طی ساعاتی شاهد افزایش سرعت وزش بادهای جنوب شرقی (با شدت کمتر در مقایسه با دیروز) خواهیم بود و دریا متلاطم پیش بینی می شود.

عارفی با بیان اینکه توصیه می شود شناورهای سبک با توجه به تلاطم دریا از تردد دریایی خودداری کنند، عنوان کرد: از روز چهارشنبه شاهد کاهش بادهای جنوب شرقی و وزش بادهای جنوب غربی در تنگه هرمز و خلیج فارس خواهیم بود.

عارفی در ادامه افزود: در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات استان از جمله در منطقه بشاگرد رشد ابر و رگبار پراکنده باران و رعد وبرق خواهیم داشت، همچنین با توجه به شدت فعالیت سامانه مونسونی در استان های جنوب شرق کشور احتمال سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های فصلی دور از انتظار نخواهد بود،توصیه می شود در ساعات بعدازظهر از تردد در حاشیه رودخانه ها  و صعود به مناطق مرتفع خودداری شود.

معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی هرمزگان در ایان اضافه کرد: از لحاظ دمایی، طی روز چهارشنبه تا اوایل هفته آینده با توجه به کاهش رطوبت نسبی هوا، در اکثر نقاط افزایش ۲ تا ۴ درجه ای دما پیش بینی می شود

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه