سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اصفهان خبر داد

ثبت نام ۷۹۰ نیکوکار حامی ایتام در دهه اول ماه محرم در اصفهان

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اصفهان ازثبت نام ۷۹۰ نیکوکار حامی ایتام در دهه اول ماه محرم در اصفهان خبر داد.

اکرام ایتام

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حمیدرضا طاهری گفت: ۷۹۰ نیکوکار اصفهانی در دهه اول ماه محرم حمایت ۱۰۲۷ فرزند یتیم و نیازمند را بر عهده گرفتند.

وی بابیان اینکه در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان بیش از ۲۰۰ پایگاه جذب حامی در نقاط مختلف استان برپا شد، گفت: نیکوکاران گران‌قدر در این مدت حمایت هزار و ۲۷  یتیم و فرزند نیازمند اصفهانی را بر عهده گرفتند.

طاهری تعداد حامی ثبت‌نام‌شده در دهه اول محرم امسال را ۷۹۰ نفر اعلام کرد و گفت: کمک‌های حامیان در این طرح، گره‌های زیادی از زندگی ایتام و فرزندان نیازمند باز می‌کند و شرایط بهتری برای رشد و پیشرفت تحصیلی و شغلی برای این نیازمندان فراهم می‌کند.

وی به همکاری بیش از ۶۵ هزار حامی در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین با کمیته امداد اصفهان اشاره کرد و گفت: این نیکوکاران گران‌قدر حمایت از ۱۸ هزار و ۷۵۸ فرزند یتیم و نیازمند را بر عهده‌دارند و مبالغی را به شکل منظم به‌حساب آن‌ها واریز می‌کنند و در مناسبت‌های مختلف نیز کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اصفهان امکان مشارکت مردم در این طرح را در همه ایام سال فراهم دانست و گفت: نیکوکاران و خیران گران‌قدری که مایل به پذیرش حمایت این فرزندان هستند می‌توانند به دفاتر این نهاد در سراسر استان اصفهان و یا پایگاه اینترنتی mohsenin.ir مراجعه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه