سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه

دادستان انقلاب اسلامی شهرستان میبد؛

ریختن نخاله ها جرم است و مردم محلی چنین مواردی را اعلام کنند

دادستان انقلاب اسلامی میبد گفت: جمع آوری نخاله ها و جلوگیری از ریختن آن توسط رانندگان باید مورد توجه قرار گیرد و با کمک از افراد محلی اعلام جرم شود.

نخاله

به گزارش خبرگزاری موج یزد، حسین فلاح فرماندار میبد در جلسه مدیریت بحران شهرستان میبد افزود: میزان بارندگی ها خوبی بود و از جهتی اتفاق ناگواری را شاهد بودیم که نشانه بی برنامگی و اعمال کارهای غیرفنی است.

وی تصریح کرد: باز کردن مسیر رودخانه ها و ایمن کردن مسیر آب در سمت دانشگاه آزاد ، سعید آباد و چند مسیر دیگر باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار میبد با اشاره به وجود خانه های قدیمی در حسن آباد و نقاط دیگر و بسته شدن مسیر آب در سمت دانشگاه آزاد گفت: با توجه به هماهنگی ها و برنامه ریزی های انجام شده لازم است حوالی بخش ندوشن و خانه هایی که در حریم رودخانه ها ساخته شد مورد عنایت قرار گیرد و آمادگی لازم جهت مقابله با آسیب هایی که ممکن است رخ دهد، وجود داشته باشد.

همچنین دادستان انقلاب اسلامی میبد گفت: جمع آوری نخاله ها و جلوگیری از ریختن آن توسط رانندگانی که صورت می گیرد باید مورد توجه قرار گیرد و با کمک از افراد محلی اعلام جرم شود.

حمید رضا جعفری اعلام جرم به ساخت و سازهای غیرقانونی در بستر و حریم رودخانه ها و ممنوعیت هر گونه ارائه خدمات به چنین ساخت و سازهایی را ضروری عنوان کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه