سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

برای نخستین بار انجام شد؛

صادرات ۱۳۰۰ تن شیشه ساختمانی از بندر لنگه به قطر

مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه از صادرات ۱۳۰۰ تن محموله شیشه ساختمانی از طریق بندرلنگه به کشور قطر برای نخستین بار خبر داد.

بندرلنگه

به گزارش خبرگزاری موج، "قاسم عسکری نسب" درباره این رقم صادرات شیشه اظهار داشت: یک هزار و ۳۰۲ تن ورقه شیشه صادراتی به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای مصارف ساختمانی از بندر لنگه به مقصد کشور قطر بارگیری و صادر شد.

ضرورت توسعه صادرات کالاهای غیر نفتی

وی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از توان عملیاتی بنادر غرب هرمزگان برای توسعه صادرات کالاهای غیر نفتی کشور افزود: تکیه بر توان داخلی و استفاده از تمام ظرفیت های اقتصادی و صنعتی به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری همواره سرلوحه قرار دارد.

عسکری نسب اظهار داشت: بندر لنگه دارای بستر مناسب اقتصادی و همچنین امکانات تخصصی بندری مورد نیاز تخلیه و بارگیری انواع کالاهای صادراتی و وارداتی است که در راستای بازاریابی و تکریم مشتری و با مذاکراتی که با شرکت تولیدی شیشه اردکان بعمل آمد، نخستین محموله شیشه صادراتی متعلق به بخش خصوصی از طریق این بندر به مقصد کشور قطر ارسال شد.

بندرلنگه2

مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه در پایان با اشاره به رسالت های دستگاه های اجرایی کشور در راستای توسعه اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار، خاطرنشان کرد: باید از تمام ظرفیت های موجود در بنادر برای رونق بخشی به صادرات کالاهای غیر نفتی دارای ارزش افزوده استفاده نمایند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه