سرخط خبرها
  • اتحادیه مشاوران املاک: برخی مالکان ترجیح می‌دهند خانه را خالی نگه دارند تا با نرخ مصوب اجاره دهند
  • محسنی اژه‌ای: خبرنگار متعهد، هم‌سنگر رزمندگان پشت لانچر است
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان اهر:

همایش سالمندان در شهرستان اهر برگزار می شود

رئیس اداره بهزیستی شهرستان اهر گفت:همایش سالمندان به مناسبت هفته سالمند توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر طی هفته جاری در این شهرستان برگزار می‌شود.

سالمندان
به گزارش خبرگزاری موج،  لیلی اکبرزاده اهری در حاشیه کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی شهرستان اهر اظهار کرد: دهم الی شانزدهم مهرماه با شعار حرکت به‌سوی آینده و با بهره‌گیری از استعدادها، همکاری‌ها و مشارکت افراد سالمند در جامعه به‌عنوان هفته سالمند نام‌گذاری شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان اهر با اشاره به اینکه جلسات متعددی در راستای بررسی و رفع مشکلات سالمندان برگزار شده است، افزود: برگزاری کلاس آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم و خود مراقبتی و پیشگیری از افسردگی در دوران سالمندی، تجلیل از ۴۵ نفر از سالمندان، ارائه خدمات رایگان فیزیوتراپی برای سالمندان و اهدا سمعک به این قشر و دیدار از سالمندان تخت گرا ازجمله فعالیت‌های بهزیستی اهر است.

وی از برگزاری کلاس آموزشی تکریم سالمندان در تمامی مهدکودک‌های شهرستان اهر خبر داد، گفت: همچنین علاوه بر این سعی کرده‌ایم تا فرهنگ تکریم سالمندان در بین کودکان نهادینه کنیم که یکی دیگر از این فرهنگ‌سازی‌ها برگزاری مسابقه نقاشی بین کودکان بود.

اکبرزاده اضافه کرد: همایش سالمندان به مناسبت هفته سالمند توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر طی هفته جاری در این شهرستان برگزار می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان اهر بابیان اینکه اورژانس اجتماعی در ساختمانی مستقل در مساحت ۱۶۰ مترمربع و در داخل محوطه اداره بهزیستی راه‌اندازی می‌شود، یادآور شد: امکانات اورژانس اجتماعی شهرستان اهر طبق دستورالعمل جاری سازمان بهزیستی تجهیز کرده‌ایم و اخیراً طی آزمون‌های گزینشی هشت نفر که در این آزمون‌ها شرکت کرده و قبول‌شده‌اند به‌کارگیری خواهند شد.

وی همچنین از تشکیل پرونده برای ۲۵ مورد آسیب اجتماعی در شهرستان اهر خبر داد، خاطرنشان کرد: با دستور دادستانی به چهار مورد کودک‌آزاری که دو مورد در مدرسه و دو مورد دیگر در خارج از فضای مدارس گزارش‌شده بود که به آن‌ها رسیدگی کرده‌ایم
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه