English

توسعه اورامانات از اولویت‌های دولت تدبیر و امید است

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: توسعه اورامانات از اولویت‌های دولت تدبیر و امید است و فراهم کردن زیرساخت‌های صنعتی با دورنمای منطقه ویژه اقتصادی اورامانات دنبال می‌شود.

توسعه اورامانات از اولویت‌های دولت تدبیر و امید است

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، رضا رحیمی در سومین نشست کارگروه اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه اظهار داشت: تلاش‌ها و زحمات بسیاری طی این سال‌های اخیر برای توسعه بخش صنعت و رفع موانع موجود درروند فعالیت‌های واحدهای این حوزه کشیده شده است و خوشبختانه شاهد بهبود وضعیت این حوزه بوده‌ایم.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه افزود: شهرک‌های صنعتی استان که با مشکلات عدیده‌ای روبرو بودند امروز از وضعیت بهتری برخوردارند و فراهم کردن زیرساخت‌های موردنیاز برخی شهرک‌ها نیز در دستور کار است تا بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری کارآفرینان در آن‌ها فراهم شود.

این مدیر ارشد اقتصادی استان کرمانشاه توسعه اورامانات از اولویت‌های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: اورامانات از مناطق کمتر توسعه‌یافته و محروم استان محسوب می‌شود که رفع این محرومیت‌ها یکی از اهداف اصلی دولت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: تأمین زیرساخت‌های موردنیاز شهرک‌های صنعتی جوانرود، روانسر و پاوه در دستور کار جدی مدیریت ارشد استان قرار دارد و در این زمینه کارگروه اقتصادی پیگیری‌های متعددی را انجام داده است.

رضا رحیمی یادآور شد: تأمین زیرساخت‌های آب و برق شهرک‌های صنعتی منطقه اورامانات از اولویت‌های اصلی این حوزه است. رفع این مشکلات زیرساختی، نیازمند پیگیری جدی مسئولان استانی در سطح وزارت نیرو است و با توجه به سهم کرمانشاه از اعتبارات مهار آب‌های مرزی می‌توان اعتبارات مناسبی را برای این حوزه جذب کرد.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه افزود: هم‌اکنون چند کارآفرین داوطلب سرمایه‌گذاری در شهرک صنعتی جوانرود هستند که باید در ابتدا زیرساخت‌های آب و برق آن تأمین شود.

وی تصریح کرد: البته فراهم‌سازی این زیرساخت‌ها در سطح کلان و با دورنمای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اورامانات دنبال می‌شود.

رضا رحیمی عنوان کرد: درزمینهٔ تأمین برق موردنیاز در تلاش هستیم از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی مکاتباتی با وزارت نیرو برای برق موردنیاز انجام می‌شود. برای شهرک صنعتی جوانرود برنامه کوتاه‌مدت تأمین برق در نظر گرفته‌شده است و برق بلندمدت آن نیز تا حداکثر یک سال دیگر فراهم می‌شود.

این مدیر ارشد اقتصادی استان ادامه داد: وجود معادن غنی سیلیس در شهرستان‌های روانسر و جوانرود یکی از ظرفیت‌های معدنی در منطقه اورامانات است. در همین راستا به‌منظور جلوگیری خام فروشی درصدد اعطای مجوز برای ایجاد واحدهای فروسیلس هستیم. این واحدها نیازمند برق قابل‌توجهی هستند که به دنبال تأمین آن‌ها هستیم.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه تصریح کرد: مشکل آب شهرک صنعتی جوانرود نیز از طریق راهکارهایی همچون تأمین آب از آب فای روستایی، خرید چاه و یا انشعاب از خط شرب شهری دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: شهرک صنعتی پاوه نیز دچار مشکل آب است و درصدد هستیم با بررسی بیشتر بتوان حداقل آب موردنیاز برای راه‌اندازی واحدهای صنعتی را طریق چشمه هانی کوان و یا چاه‌های منطقه تأمین کنیم.

رحیمی یادآور شد: با توجه به مشکل کمبود آب در شهرک صنعتی پاوه و جوانرود باید دقت کرد که تنها به واحدهایی که نیاز کمی به آب‌دارند مانند واحدهای الکترونیکی و فلزی مجوز اجرا داد تا بتوان شاهد بهره‌وری بیشتری از منابع آبی محدود موجود باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه