سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

رییس دانشگاه صنعتی قم خبر داد؛

روش جدید انتخاب مسئولان دانشگاه صنعتی قم/انتخابات جایگزین انتصابات شد

رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: در حوزه انتخاب مدیران گروه و روسای دانشکده های دانشگاه صنعتی قم، فرآیند انتخابات جایگزین فرآیند انتصاب شده است و کاندیداهای مورد نظر ضمن ارائه برنامه ها و طرح های خویش، با یکدیگر مناظره کرده و در نهایت با حضور اساتید در انتخابات و آرای آن ها، فرد مورد نظر به مدت دو سال برای مسئولیت انتخاب خواهد شد.

جلال رضایی نور

به گزارش خبرگزاری موج قم، جلال رضایی نور تصریح کرد: در شرایط شیوع ویروس کرونا نیز، برای انتخاب رئیس یکی از دانشکده های دانشگاه صنعتی قم ، انتخابات را  به صورت مجازی و برخط برگزار کردیم و کلیه امور مربوط به آن از جمله معرفی کاندیداها و برگزاری مناظرات بین ایشان به صورت مجازی انجام شد.

رئیس دانشگاه صنعتی قم اظهار کرد: در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه صنعتی قم بهترین اساتید و نخبگان از دانشگاه های تراز اول کشور ثبت نام می کنند و این از نقاط قوت دانشگاه به شمار می رود که نتیجه آن جذب اساتید جوان، فعال، کارآمد و با انگیزه شده است. وی افزود: فراهم نمودن امکانات و توسعه فضای همدلی و همکاری بین اساتید جوان دانشگاه منجر به نتایج درخشانی در عرصه های علمی و پژوهشی شده است.

رضایی نور در ادامه گفت: برقراری تعامل و ارتباط نزدیک با بدنه دانشجویان از اهداف این دانشگاه بوده و هست. وی با اشاره به ایجاد نشاط و همدلی بین دانشجویان و تشکل های دانشجویی اظهار نمود: در دو سال اخیر شاهد ارتقای چشمگیر فعالیت های دانشجویان درعرصه های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی بوده ایم .ایشان همچنین بیان نمودند:  هیات رئیسه دانشگاه همواره پیگیر مطالبات و خواسته های دانشجویان بوده است و بر این اساس برنامه ها و طرح های ارائه شده توسط تشکل های دانشجویی در کمترین زمان ممکن در دانشگاه بررسی و رسیدگی و اجرا می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر