سرخط خبرها
  • واژگونی خودروی سواری در نوشهر؛ ۶ نفر کشته شدند
  • افزایش خودسرانه قیمت بلیت هواپیما تخلف است/ بازگشت بلیت ها به نرخ سابق
  • برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس در کشور نداریم
  • اقدام وزارت صمت برای تقسیم کالاها به سه گروه باعث تورم شدید می‌شود
  • پرسپولیس شکایت از یاسر آسانی را به CAS می‌برد
  • پزشکیان: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود
  • بقائی: واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد
  • آب‌شیرین‌کن‌ها؛ راهکار تأمین پایدار آب در استان‌های ساحلی زیرسایه قانون برنامه هفتم
  • محدودیتی در واردات کالا وجود ندارد / واردات از مسیرهای جایگزین در حال انجام است
  • ثبت ادعا برای طرح دعوای همه املاک الزامی نیست
  • تعیین نرخ چهارم بنزین/ راهکاری برای کنترل مصرف پرمصرف‌ها
  • معاون سیاسی رسانه ملی: تاج ابرقدرتی آمریکا در حال افتادن است

خبرهای خوب هفته دولت برای عشایر اردبیل؛ از آغاز فعالیت نخستین بیمارستان دامپزشکی تا توسعه آبرسانی

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل از آغاز به کار نخستین بیمارستان دامپزشکی استان در شهرستان اصلاندوز خبر داد و گفت: این مرکز به‌زودی به‌صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

علی پیرجاهد
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، علی پیرجاهد در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه قاب توسعه که به مناسبت هفته دولت در اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در هفته دولت خبرهای خوبی برای جامعه عشایری استان در حوزه‌های مختلف خدمات‌رسانی، آبرسانی، راه و تأمین نهاده‌های دامی در راه است.

وی با اشاره به راه‌اندازی نخستین بیمارستان دامپزشکی استان در اصلاندوز افزود: این مرکز برای نخستین‌بار در استان آغاز به کار کرده و با فراهم شدن شرایط، به‌صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل از آغاز عملیات آبرسانی به ۶ قشلاق در شهرستان بیله‌سوار در هفته دولت خبر داد و گفت: اجرای این پروژه‌ها گام مهمی برای ارتقای دسترسی عشایر به آب پایدار و بهبود شرایط زندگی و تولید آنان خواهد بود.

پیرجاهد همچنین به توسعه راه‌های عشایری اشاره کرد و افزود: ۷ کیلومتر از راه‌های قشلاقی شهرستان پارس‌آباد شن‌ریزی خواهد شد. در همین راستا، براساس تفاهم‌نامه منعقدشده با اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، عملیات زیرسازی توسط امور عشایر انجام شده و آسفالت مسیرها نیز تا ۵۰ کیلومتر  از سوی راهداری اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در شهرستان مشگین‌شهر نیز یکی از پروژه‌های آبرسانی به عشایر در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد و فاز دوم مجتمع آبرسانی قوزو قورغی نیز برای ورود به مرحله مناقصه آماده می‌شود.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های این اداره‌کل برای ارائه خدمات مستقیم به عشایر گفت: در حوزه خدمات فردی نیز توزیع تانکرهای آبرسانی در دستور کار قرار دارد تا نیازهای عشایر در مناطق فاقد دسترسی مناسب به آب تأمین شود.

پیرجاهد همچنین از تأمین و ذخیره نهاده‌های دامی خبر داد و بیان کرد: انبارهای نهاده‌های دامی استان از اقلام مورد نیاز عشایر پر شده و این نهاده‌ها برای عرضه و فروش به جامعه عشایری آماده است.

وی در پایان تأکید کرد: مجموعه امور عشایر تلاش می‌کند با اجرای همزمان طرح‌های زیربنایی و ارائه خدمات مستقیم، بخشی از نیازهای جامعه عشایری استان را برطرف کرده و زمینه پایداری زندگی و تولید در مناطق عشایری را فراهم کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه