English

استاندار اردبیل:

زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه صنایع در اولویت برنامه‌های استان است

استاندار اردبیل گفت: تامین و تجهیز زیرساخت‌ها در حوزه فناوری و ارتباطات جزو ضرورت‌های اصلی برای توسعه هر منطقه در حوزه‌های مختلف است.

زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه صنایع در اولویت برنامه‌های استان است
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مسعود امامی یگانه صبح امروز در جلسه شورای اداری استان اردبیل و مراسم افتتاح پروژه‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات که با حضور سید ستار هاشمی، معاون وزیر ارتباطات برگزار شد بر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها و پیگیری مسائل استان از سوی مجمع نمایندگان تأکید کرد و گفت استان اردبیل با برخورداری از خاک حاصلخیز، ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه کشاورزی، صنعت، و گردشگری دارد و در بخش سرمایه‌گذاری نیز برنامه‌هایی بر اساس پتانسیل‌های استان تدوین شده است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به پیشرفت‌های حوزه صنعتی استان اظهار داشت: استان اردبیل در مسیر تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های صنعتی کشور قرار دارد؛ صنایعی همچون لاستیک، قطعات خودرو، و آب معدنی در حال توسعه‌اند.

استاندار اردبیل  با تأکید براینکه تأمین زیرساخت‌های ارتباطی یکی از ضرورت‌های اصلی استان است گفت: معاون وزیر ارتباطات با حضور در شهرستان‌ها و حوزه‌های انتخابیه مختلف، پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داده و روستاهای بالای ۲۰ خانوار مشمول برنامه‌های توسعه ارتباطات هستند و در روستاهای کمتر از این تعداد نیز با راه‌اندازی سایت‌های ارتباطی، بخشی از مشکلات در این حوزه حل خواهد شد.

وی توسعه زیرساخت‌های نسل پنجم ارتباطی، راه‌اندازی پوشش تلفنی در راه‌های مواصلاتی، مناطق صنعتی و شهرک‌های مرزی را از دیگر برنامه‌ها دانست و ادامه داد: در بخش آموزش طی دو تا سه ماه آینده، تمامی مدارس شهر اردبیل به تجهیزات و امکانات رایگان فناوری اطلاعات مجهز خواهند شد.

استاندار اردبیل همچنین پروژه اتصال فیبر نوری در شهرستان نیر و مناطق حساس دیگر را در حال تکمیل عنوان کرد و ادامه داد: صدور مجوز پارک علم و فناوری فابا نیز در دست اجراست و زمین‌هایی برای احداث ساختمان تبادل داده‌ها پیش‌بینی شده است.

امامی یگانه به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در حوزه بانکی   میان وزارت ارتباطات و پست بانک اشاره کرد که بر اساس آن، خدمات مالی در روستاها به‌صورت کامل توسط پست بانک ارائه خواهد شد.

استاندار اردبیل افزایش سهم استان از دستگاه‌های خودپرداز و راه‌اندازی دیتا سنتر را از اقدامات مهم این حوزه و توسعه مبادلات مرزی و صنایع مرتبط با جمهوری آذربایجان با داشتن ۱۸۰ کیلومتر مرز مشترک را ضروری دانست و در دستور کار عنوان کرد.

در پایان، عنوان شد که استان اردبیل به عنوان یکی از ۱۰ استان پایلوت در پروژه ملی ایران دیجیتال انتخاب شده است و آموزش و پرورش استان نیز همکاری همه‌جانبه‌ای در اجرای زیرساخت‌های ارتباطی داشته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه