سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

با حضور رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی انجام شد؛

رونمایی از مطالعات ۹ طرح آبزی‌پروری در IFEX ۲۰۲۵ با حضور مسئولان ملی و استانی

در آیینی با حضور سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان شیلات ایران، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل و جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه شیلات، از مطالعات ۹ طرح مهم آبزی‌پروری در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی IFEX ۲۰۲۵ رونمایی شد.

IMG_20251204_181219_174

،در آیینی با حضور سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان شیلات ایران، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل و جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه شیلات، از مطالعات ۹ طرح مهم آبزی‌پروری در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی IFEX ۲۰۲۵ رونمایی شد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل در این مراسم با بیان اینکه این طرح‌ها نتیجه ماه‌ها کار پژوهشی و بررسی‌های تخصصی است، گفت: مطالعات انجام‌شده در حوزه‌های امکان‌سنجی پرورش ماهیان خاویاری، توسعه سامانه‌های اکواپونیک، احداث شهرک تکثیر و پرورش ماهیان زینتی و پرورش ماهی در قفس، با هدف توسعه پایدار شیلات و افزایش بهره‌وری منابع آبی انجام شده است.

وی افزود: این ۹ طرح با همکاری کارشناسان شیلات اردبیل و تیم‌های دانشگاهی از دانشگاه‌های ارومیه و خلیج فارس تهیه شده و می‌تواند زمینه‌ساز افزایش اشتغال پایدار، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، توسعه صادرات محصولات شیلاتی و ارتقای بهره‌برداری از منابع آبی در استان و کشور باشد.

مدیرکل شیلات اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های ویژه استان در حوزه آبزی‌پروری اظهار کرد: اجرای این طرح‌ها نقشی تعیین‌کننده در توسعه فناوری‌های نوین آبزی‌پروری و ارتقای توان تولیدی کشور خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه