English

معاون اقتصادی استاندار اردبیل در دفتر خبرگزاری موج:

همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری سکوی تحقق رشد اقتصادی و توسعه صادرات استان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری را سکوی تحقق رشد اقتصادی و توسعه صادرات استان خواند و گفت: این همایش با هدف تحقق شعار سال و همسو با برنامه هفتم توسعه در زوزهای ۵ تا ۷ آذرماه در اردبیل برگزار می‌شود.

معاون  اقتصادی استاندار در دفتر خبرگزاری موج
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل، با حضور در دفتر خبرگزاری موج، از برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری با هدف اجرای سیاست‌های کلان رهبری و برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: نام‌گذاری امسال با محوریت سرمایه‌گذاری برای تولید مسیر حرکت استان را مشخص کرده و ما نیز در همین چارچوب اقدام کرده‌ایم.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: طبق این برنامه، رشد اقتصادی سالانه ۸ درصد هدف‌گذاری شده که سهم بخش‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت، معدن و صادرات غیرنفتی به ترتیب مشخص شده است؛ از جمله رشد ۱۳ درصدی بخش معدن و رشد ۲۳ درصدی در توسعه صادرات غیرنفتی.

معاون اقتصادی استاندار افزود:  برای توسعه اقتصادی  حداقل به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه نیاز است؛ در حالی که کل اعتبارات عمرانی کشور حدود ۴۰۰ همت است. بنابراین دستیابی به رشد اقتصادی تنها با اتکا به بودجه دولتی ممکن نیست.

وی تأکید کرد: طبق برنامه هفتم، ۵ درصد رشد اقتصادی باید از مسیر سرمایه‌گذاری و ۳ درصد از طریق افزایش بهره‌وری محقق شود.

ارائه ۳۰۴ طرح به ارزش ۲۵۰ همت در همایش

به گفته خلیلی، در این همایش ۳۰۴ طرح سرمایه‌گذاری شامل طرح‌های مشارکتی، طرح‌های قایل واگذاری و مجوزهای بی‌نام، با ارزش بیش از ۲۵۰ همت ارائه خواهد شد تا در اختیار هلدینگ‌های معتبر داخلی و خارجی قرار گیرد.

وی گفت: بنا به تاکید استاندار اردبیل  اولویت سرمایه‌گذاری  با سرمایه‌گذاران بومی استان  و  اردبیلی‌های مقیم سایر استان‌ها و خارج از کشور است .

خلیلی محورهای همایش را  در حوزه های مختلف  توسعه اقتصاد دیجیتال اقتصاد دانش‌بنیان گردشگری و گردشگری پزشکی، خدمات نوین شهری، شهر سبز و هوشمندسازی، بهینه‌سازی مصرف انرژی و حمل‌ونقل شهری انرژی‌های نو و کشاورزی  عنوان کردد.

وی افزود: افزایش مشارکت مردم در توسعه اقتصادی از دیگر اهداف ماست و در همین راستا، در ایام برگزاری نمایشگاه، فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان بین ۱۰ تا ۵۰ درصد تخفیف ارائه خواهند داد.

حضور ۹۰ مهمان خارجی و ۶۴ هیأت داخلی

معاون اقتصادی استاندار از حضور بیش از ۹۰ مهمان خارجی شامل سفرا، رایزنان اقتصادی و سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: ۶۴ هیأت داخلی نیز برای مذاکره، بازاریابی، توسعه صادرات و واردات فناوری در این همایش شرکت می‌کنند.

اردبیل از امن‌ترین استانها برای سرمایه‌گداری است

وی اردبیل را یکی از امن‌ترین استان‌ها برای سرمایه‌گذاری خواند و گفت: ۷۰ درصد جغرافیای استان مشمول حمایت‌های قانونی و معافیت‌های مالیاتی ۱۰ تا ۱۵ ساله است. همچنین تخفیف ۲ تا ۴ درصدی در نرخ ارز یا تسهیلات برای سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود.

خلیلی اظهار داشت: پس از پایان همایش، کمیته تخصصی به‌صورت فعال روند قراردادها، تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌های طرفین را پیگیری خواهد کرد تا نتایج عملی و ملموس حاصل شود.

وی در پایان تأکید کرد: این همایش به همت مردم شریف استان برگزار می‌شود و ما به‌عنوان کارگزار مردم موظفیم آن را در بالاترین سطح برگزار کنیم تا دستاوردهای واقعی و قابل پیگیری برای آینده اقتصادی اردبیل به همراه داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه