سرخط خبرها
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان:

۱۲۴ هکتار اراضی دولتی در استان اردبیل آزادسازی شد

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۱۲۴ هکتار زمین از اراضی بیت المال به ارزش ۱۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال در ۲ سال اخیر با اجرای حکم قضایی آزادسازی و به مساحت اراضی ملی استان افزوده شد.

 آزادسازی اراضی
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، سرهنگ مهدی نوظهور اظهار کرد: یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل از آغاز فعالیت دولت سیزدهم به تعداد ۱۰۹ فقره پرونده را به مرحله اجرای حکم رسانده است.

وی همچنین گفت: در این مدت ۵۹ هکتار از اراضی بیت‌المال به ارزش ۱۹ هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال رفع تعرض شده است.

نوظهور ، وظیفه اصلی یگان حفاظت را پاسداری از زمین‌های دولتی و مقابله قاطع با هرگونه تصرف و تعرض به اراضی ملی و دولتی برشمرد و افزود: طبق اعلام معاون وزیر و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ، یگان حفاظت از اراضی استان اردبیل در بحث اجرای حکم قضایی در مجموع با ۱۷۱ درصد افزایش عملکرد و اقدامات در سال ۱۴۰۲ در بین سه استان برتر کشور قرار دارد.

 

۶۰۰ هزار و ۲۰۰ مورد کشت از اراضی استان اردبیل انجام شد

وی افزود: با حمایت‌های معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل و تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران ۶ هزار و ۲۰۰ مرحله گشت حفاظت از اراضی در استان اردبیل انجام شد.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تا به امروز تعداد ۵۹۵ پرونده حقوقی در این یگان تشکیل شد و در مراحل سیر قانونی قرار دارد.

نوظهور اظهار کرد: هرگونه دخل، تصرف و بهره‌برداری غیرقانونی اشخاص حقیقی و حقوقی از اراضی دولتی و ملی برابر قانون جرم تلقی شده و در مراجع قضایی قابل پیگیری می‌باشد.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: یگان حفاظت از اراضی استان در حوزه فرهنگ‌سازی و اقدامات پیشگیرانه قدم‌های خوبی برداشته و جلسات متعددی با دهیاران و شورای روستاها و ساکنان اطراف شهرها با موضوع آشنایی آنها با قانون حفاظت از اراضی برگزار و ۴۳ هزار و ۵۰۰ عدد بروشور و تراکت با محتوای آگاه‌سازی و آشنایی با قوانین چاپ و توزیع کرده است.

نوظهور اظهار کرد: مردم می‌توانند هرگونه اخبار ، اطلاعات و مسائل مرتبط با زمین‌خواری و تصرف‌های غیر قانونی را از طریق شماره پیامک ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ "پنل پیامکی ارتباط مردم با یگان حفاظت پیرامون زمین خواری "به یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه