سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

اکبر بهنامجو:

بزرگترین مجموعه هیدروتراپی ایران در اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار اردبیل از برنامه ریزی برای افتتاح و بهره‌برداری از بزرگترین مجموعه هیدروتراپی ایران در استان اردبیل خبر داد.

اکبر بهنامجو

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنامجو استاندار اردبیل در بازدید از منطقه نمونه گردشگری سبلان در اردبیل اظهار داشت: طبق اقدامات و هماهنگی‌های انجام شده بزرگترین مجموعه هیدروتراپی ایران در استان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه این مجموعه بزرگ در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد افزود: با اختصاص اعتبارات لازم به تکمیل عملیات اجرایی پروژه عظیم این مجموعه آبدرمانی این مجموعه بزرگ در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.

بهنامجو با اشاره به جذب گردشگران به استان اردبیل تصریح کرد: این مجموعه آبدرمانی علاوه‌بر اینکه بزرگترین مجموعه آبدرمانی استان اردبیل است به عنوان بزرگترین مجموعه هیدروتراپی ایران نیز شناخته می‌شود که در جذب گردشگران به استان نقش ویژه‌ای خواهد داشت.

استاندار اردبیل با تاکید بر اشتغال جوانان در مجموعه‌های گردشگری بیان کرد: احداث مجموعه‌های گردشگری در مناطق مختلف استان با توجه به ظرفیت‌های موجود در سطح استان می‌تواند علاوه‌بر ایجادرونق اقتصادی در اشتغال‌زایی برای جوانان نیز موثر باشد. 

وی تسریع در روند عملیات اجرایی این پروژه عظیم را ضروری دانست و اظهار کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی این مجتمع آبدرمانی و گردشگری پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی دارد که امیدواریم امسال با بهره‌برداری از آن زمینه اشتغال جوانان فراهم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه