سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

ترخیص ۳ هزار خودرو وارداتی با حکم قضایی از بندر شهید رجایی

با ورود قاطع دستگاه قضایی، ترخیص ۳ هزار خودروی خارجی از بندر شهید رجایی کلید خورد.

امداد خودرو همدان
به گزارش خبرگزاری موج

،  مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان امروز پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ اعلام کرد: در نتیجه پیگیری های دستگاه قضایی و همکاری سازمان استاندارد کشور ، روند ترخیص و بارگیری ۳ هزار دستگاه خودروی  خارجی موجود در بندر شهید رجایی آغاز شده است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم نظارت دستگاه قضایی بر حوزه بنادر، گمرکات و اموال تملیکی با هدف صیانت از حقوق مردم و کمک به دولت، اظهار داشت: در همین راستا و به منظور پیگیری حقوق عامه، پس از پیگیری های دستگاه قضایی ، تعداد ۳ هزار دستگاه خودرو خارجی وارداتی متعلق به دو شرکت بخش خصوصی موجود در بندر شهید رجایی بندرعباس، هم اکنون به وسیله تریلرها و کامیون‌های  سنگین در حال بارگیری و ارسال به مناطق مختلف کشور هستند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با قدردانی از همه کسانی که در رابطه با تسهیل تجارت مرتبط با ترخیص هزاران خودرو وارداتی با مسئولان قضایی همکاری لازم را داشته‌اند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ورود به موقع دستگاه قضایی به موضوع و در نتیجه همکاری خوب دستگاه‌های اجرایی و صاحبان کالا و البته با اطلاع‌رسانی به موقع موضوع از طریق رسانه‌ها هم اکنون ، با بارگیری و ارسال این محموله های بزرگ خودروی وارداتی به مناطق مختلف کشور، ضمن جلوگیری از تحمیل هزینه‌های بیشتر به بیت‌المال و صاحبان کالا، گام مهمی به منظور تأمین حقوق خریداران و سفارش دهندگان این خودروها برداشته شد.

قهرمانی افزود: انتظار می رود با اجرایی شدن این مصوبه و حذف فرآیندهای غیرموجه و غیر ضروری آزمون های استاندارد تحول عظیمی در راستای تسهیل تجارت و جلوگیری از رسوب کالاها ایجاد شود.

این مقام قضایی تأکید کرد: با جدیت اقدام مشابهی را در حوزه محیط زیست نیز دنبال می کنیم تا گره های موجود در آزمون های غیرموجه و غیرضروری این حوزه نیز باز شود و از این طریق موجبات معطلی و انباشت کالاها رفع گردد که امیدواریم با توجه به مکاتبات صورت گرفته، سازمان محیط زیست کشور نیز در این خصوص اقدام به موقعی داشته باشد.

گفتنی است، رئیس کل دادگستری هرمزگان دیروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ از ابلاغ مصوبه شورای معاونین سازمان استاندارد کشور برای تسریع در فرآیند ترخیص خودرو‌های وارداتی پس از پیگیری های مکرر دستگاه قضایی خبر داده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه