سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد؛

واریز خسارت گروه دوم خودروهای فاقد بیمه بدنه در حادثه بندر شهید رجایی

رئیس کل دادگستری هرمزگان از پرداخت خسارت گروه دوم خودروهای فاقد بیمه بدنه آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی خبر داد.

دادگستری هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: با توجه به تدابیر اتخاذ شده از سوی دستگاه قضایی استان، جهت جبران خسارت‌ها و دیات متوفیان، مصدومین و آسیب دیدگان حادثه غمبار بندر شهید رجایی بندرعباس در کوتاه‌ترین و سریع ترین زمان ممکن، در مرحله نخست این اقدامات، دیه ۴۰ نفر از مصدومان که در روز اول مراجعه کرده و شماره حساب خود را اعلام کرده بودند، به طور کامل پرداخت شده است. 

وی افزود: روند پرداخت دیه به سایر مصدومان نیز به سرعت در حال انجام است و در همین راستا افرادی که گواهی قطعی پزشکی قانونی دریافت کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس و ارائه شماره حساب، دیه خود را بدون تأخیر دریافت کنند.

به گفته قهرمانی، افرادی که گواهی قطعی پزشکی قانونی ندارند نیز می‌توانند با مراجعه به اجرای احکام و انصراف از معاینه مجدد، مراحل مربوطه را طی کرده و دیه خود را دریافت کنند. 

وی همچنین تأکید کرد: این افراد در صورت تمایل می‌توانند تا زمان پایان مهلت معاینه مجدد صبر کنند.

قهرمانی یادآور شد: در خصوص جان‌باختگان این حادثه نیز، دیه تمام ۵۸ نفر از متوفیان تأمین شده است و تاکنون در این خصوص ۳۳ خانواده با مراجعه حضوری، مبلغ دیه را دریافت کرده‌اند و سایر خانواده‌ها نیز در حال پیگیری و تکمیل مراحل دریافت هستند.

قهرمانی گفت: در حوزه خودروها نیز خسارت ۸۷۰ دستگاه خودروی دارای بیمه‌نامه بدنه در روزهای ابتدایی پرداخت شده است.

 وی یادآور شد: فرآیند جبران خسارت ۱۵۰۰ دستگاه خودروی فاقد بیمه بدنه نیز در حال انجام است و تاکنون در دو مرحله، خسارات وارده به ۲۵۰ دستگاه از این خودروها به حساب مالکین آن‌ها واریز شده است و این روند با دریافت شماره حساب‌ها از طریق سامانه اعلام شده ادامه دارد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین در خصوص ارزیابی کانتینرها و پیگیری حقوق تجار نیز تصریح کرد: در بخش کالاهای تجاری حدود ۳۰۰۰ کانتینر مورد ارزیابی کلی و جزئی قرار گرفته‌اند و برای جبران خسارت به شرکت‌های بیمه معرفی شده‌اند. 

وی خاطرنشان کرد: این ارزیابی‌ها همچنان ادامه دارد تا تمامی خسارات وارده در این بخش نیز به صورت کامل جبران شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه