English

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تامین اجتماعی، نیاز به همراهی دولت دارد

سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی با کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال جاری مواجه است و برای ادامه خدمات‌رسانی مطلوب به منابع پایدار و همراهی دولت نیازمند است.

رفع کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تامین اجتماعی، نیاز به همراهی دولت دارد
به گزارش خبرگزاری موج

، مصطفی سالاری روز پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه در نشست فعالان اقتصادی آذربایجان‌ شرقی، گفت: بر اساس قانون بودجه، سال جاری حداقل ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است، اما افزایش هزینه‌های درمان، احتمال افزایش این رقم را دارد.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی برای تأمین نیازهای ماهانه خود، به منابعی معادل ۱۲۵ هزار میلیارد تومان نیازمند است. ۹۰ هزار میلیارد تومان از این مبلغ صرف پرداخت مستمری مستمری‌بگیران می‌شود که به هیچ وجه نباید در پرداخت آن تأخیری ایجاد شود. بقیه منابع برای پوشش هزینه‌های درمانی ۴۷ میلیون بیمه شده در نظر گرفته شده است. کمبود منابع، مستقیماً بر کیفیت خدمات درمانی تاثیر منفی خواهد گذاشت.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به کسری ماهانه ۲۵ هزار میلیارد تومانی سازمان، خاطرنشان کرد: این کسری در پایان سال به حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید. در این شرایط، پرداخت کامل سهم دولت از حق بیمه‌ها، امری حیاتی برای جلوگیری از بحران است.

وی عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، بخشی از بار مالی دولت نسبت به گذشته کاهش یافته و در لایحه بودجه، پرداخت ۱۸۵ هزار میلیارد تومان از طریق سهام و اوراق پیش‌بینی شده است که بخشی از منابع از این طریق تأمین خواهد شد. این اقدام می‌تواند در مدیریت منابع مالی تأمین اجتماعی و ارائه خدمات بهتر به جامعه نقش موثری ایفا کند.

مدیرعامل تأمین اجتماعی با اشاره به لزوم هم‌افزایی و همکاری همه دستگاه‌ها، تأکید کرد: اگر همه کمک کنند، می‌توانیم وظایف خود را در سال جاری به‌خوبی انجام دهیم. واحدهای درمانی و دارویی نیز بنگاه‌هایی هستند که در صورت عدم دریافت منابع مالی، با مشکل در ارائه خدمت روبرو می‌شوند. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت همکاری و هماهنگی بین بخش‌های مختلف برای ارائه خدمات مطلوب به مردم است.

سالاری به لزوم توجه به مشکلات واحدهای درمانی و دارویی و تأمین منابع مالی مورد نیاز برای ارائه خدمات بهتر اشاره کرد.

وی افزود: بر این اساس، برنامه‌ریزی ما برای بیمه کارگران ساختمانی با رویکردی منطقه‌ای است. این رویکرد به ما امکان می‌دهد تا نیازهای خاص هر منطقه را بهتر درک کرده و خدمات بیمه ای را به گونه ای مؤثرتر ارائه دهیم. همچنین، بهبود آموزش و آگاهی کارگران ساختمانی در زمینه ایمنی، بهداشت شغلی و حقوق بیمه ای آنها را در اولویت قرار می‌دهیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه