سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

۸ هزار میلیارد تومان از مطالبات معوق شرکت گاز استان هرمزگان وصول شد

رئیس کل دادگستری هرمزگان از وصول حدود ۸ هزار میلیارد تومان از مطالبات معوق شرکت گاز با پیگیری استاندار و ورود دستگاه قضایی این استان خبر داد.

شرکت گاز اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج

، رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان هرمزگان به همراه جمعی از مدیران این شرکت با حضور در محل دفتر رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن دیدار و گفتگو با مجتبی قهرمانی از پیگیری دستگاه قضایی برای وصول مطالبات معوق شرکت گاز تشکر کردند. 

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان در این دیدار بر حمایت دستگاه قضایی از فعالیت‌های قانونی و حاکمیتی شرکت‌های خدمات‌رسان تأکید کرد و تعامل سازنده با شرکت گاز را در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم عنوان نمود.

وی با بیان اینکه طی ماه های اخیر اقدامات بزرگی به منظور احقاق حقوق بیت المال و تسریع در روند خدمت‌رسانی به مردم در صنایع بزرگ به ویژه شرکت گاز استان هرمزگان انجام شده است، اظهار داشت: در همین راستا با توجه به اینکه تسویه بدهی معوق تعدادی از مشترکین عمده شرکت گاز استان هرمزگان شامل برخی از صنایع بزرگ مستقر در استان با موانعی روبرو شده بود با پیگیری استاندار هرمزگان و ورود دستگاه قضایی به این موضوع، حدود ۸ هزار میلیارد تومان از این مطالبات معوق تسویه و به حساب خزانه واریز شد. 

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان در این خصوص ضمن برگزاری جلسات متعدد با حضور نمایندگان صنایع بدهکار و شرکت گاز، نسبت به اتخاذ تمهیدات و تدابیر قانونی لازم با توافق طرفین اقدام نموده است. 

قهرمانی در ادامه با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضاییه در خصوص لزوم کمک به دولت با هدف تسریع در روند خدمت‌رسانی به مردم گفت: در نتیجه اقدام دستگاه قضایی با همکاری استانداری هرمزگان، هم اکنون مطالبات شرکت گاز استان به روز شده و این شرکت تقریباً مطالبه معوقی ندارد. 

رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان هرمزگان نیز در این دیدار ضمن تجلیل از رویکرد حمایتی مجموعه دستگاه قضایی به ویژه رئیس کل دادگستری هرمزگان، دادستان مرکز استان  در این خصوص، از نقش مؤثر و راهبردی دستگاه قضایی به منظور احقاق حقوق بیت‌المال با تسهیل روند وصول مطالبات معوق شرکت گاز استان قدردانی کرد. 

وی در ادامه با اشاره به ضرورت تعامل دو سویه میان دستگاه قضایی و دستگاه های خدمات‌رسان، اظهار داشت: همراهی و همکاری دادگستری هرمزگان موجب تسریع در پیشبرد برنامه‌های شرکت گاز استان و صیانت از سرمایه‌های عمومی شده است.

این نشست با تأکید طرفین بر تقویت همکاری‌های دوجانبه و استمرار اقدامات مشترک به پایان رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه