English

وزیر بهداشت بر شناسایی مشکلات ناشی از مهاجرت و ترک کار پزشکان تاکید کرد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر شناسایی مشکلات ناشی از مهاجرت و ترک موقعیت شغلی پزشکان تاکید کرد.

وزیر بهداشت بر شناسایی مشکلات ناشی از مهاجرت و ترک کار پزشکان تاکید کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا ظفرقندی در حاشیه آیین افتتاحیه چهل‌وششمین کنگره جامعه جراحان ایران با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جامعه جراحی ایران، همواره در تمام بحران‌های کشور حضور داشته و از لحاظ علمی و هم به لحاظ حضور فداکارانه برای مردم، خود را ثابت کرده است. جامعه جراحان کشور چه از دوران جنگ تحمیلی و چه در بحران اخیر در بندرعباس نقش بی‌بدیلی دارد.

وی با بیان اینکه جامعه جراحی کشور از سطح علمی بسیار بالایی برخوردار است، افزود: وضعیت جامعه جراحی کشور به نحوی است که از کشورهای همسایه و سایر کشورها برای دریافت خدمات درمانی به ایران مراجعه می‌کنند. بسیاری از عمل‌های جراحی که این روزها در کشور انجام می‌شود، در گذشته آرزو و افسانه بود.

ظفرقندی افزود: این روزها، به همت بزرگانی مانند رئیس هیات‌مدیره جامعه جراحان کشور، بسیاری از عمل‌های جراحی پیشرفته و پیوند اعضا در کشور انجام می‌شود و سبب افتخار است.

وزیر بهداشت گفت: حفظ این دستاوردها و جایگاه مهم است. تکریم جامعه جراحان و رفع مشکلات این گروه می‌تواند به حفظ وضعیت کنونی کمک کند. مسائل و مشکلاتی که سبب مهاجرت می‌شود، می‌بایست شناسایی شود و همچنین مسائلی که سبب ترک موقعیت کاروان جراحی کشور شود مورد بررسی قرار گیرد. مسائل اقتصادی، اجتماعی و موارد دیگر می‌تواند سبب ترک موقعیت شغلی و مهاجرت شود.

وی درباره خالی ماندن ظرفیت برخی رشته‌های پزشکی گفت: ورودی به برخی رشته‌ها مانند جراحی عروق و جراحی قلب به میزان نیاز کشور نیست. همچنین رشته‌هایی مانند طب اورژانس و بیهوشی با مشکل تکمیل‌نشدن ظرفیت مواجه هستند. برنامه جامع آسیب‌شناسی درست و جداشدن از تنگ‌نظری را در کانون توجه قرار دهیم و مشکلات را حل کنیم. مشکلات پزشکانی که در دورترین نقاط کشور به ارائه خدمت می‌پردازند باید برطرف شود. اگر مشکلات پزشکان برطرف شود تصور می‌کنم که تمام آنها به حضور در کشور خود علاقمند هستند.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسشی درباره افزایش سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی گفت: بر اساس قانون هفتم توسعه، سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی می‌بایست ۷ درصد باشد اما این در حالی است که سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی ۳.۸ تا ۳.۹ درصد است. بدیهی است که اگر سهم نظام سلامت تامین نشود، دچار کاهش کیفیت خدمات، کاهش سهم دارو، کاهش تجهیزات و مسائل مختلف می‌شویم. بنابراین هرچه سهم کنونی نظام سلامت از تولید ناخالص ملی به سهم واقعی نزدیک‌تر شود، میزان مشکلات کمتر می‌شود.

وی درباره افزایش قیمت دارو نیز گفت: وزارت بهداشت به بیمه‌ها اعلام کرده است که افزایش قیمت دارو را پوشش دهند. به طور مثال اگر قیمت پول شیشه یک آمپول ۵هزار تومان باشد، تولیدکننده به طور قطع با قیمت ۳هزار تومان آن دارو را تولید نمی‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه