سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

آغاز توزیع ۵۰۰ هزار بسته معیشتی توسط بنیاد مستضعفان

رئیس بنیاد مستضعفان از آغاز توزیع ۵۰۰ هزار بسته حمایتی ارزاق و نقدی توسط این بنیاد در سراسر کشور خبر داد و گفت: این بسته های حمایتی شامل ۲۰۰ هزار بسته ارزاق و ۳۰۰ هزار کارت هدیه ۲۰۰ هزار تومانی است که جمعاً ارزشی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان دارد.

پرویز فتاح

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان ، سید پرویز فتاح در حاشیه بازدید از رزمایش مواسات و همدلی مومنانه با اعلام خبر تامین ۵۰۰ هزار بسته غذایی برای نیازمندان سراسر کشور توسط بنیاد مستضعفان اظهار کرد: به دنبال تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و مواسات، بنیاد مستضعفان در هماهنگی با دولت و نهادهای انقلابی، تامین ۵۰۰ هزار بسته غذایی برای نیازمندان سراسر کشور را متقبل شد.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ میلیارد تومان برای تامین این بسته های غذایی از سوی بنیاد مستضعفان تخصیص داده شده است، اضافه کرد: بر اساس هماهنگی های انجام شده، بنیاد مستضعفان ۲۰۰ هزار بسته غذایی که ارزش هر بسته بیش از ۲۰۰ هزار تومان است را تهیه کرده و از روز گذشته نیز توزیع این بسته های غذایی در سراسر کشور آغاز شده است.

فتاح افزود: همچنین بنیاد مستضعفان برای ۳۰۰ هزار خانوار نیازمند دیگر نیز کارت خرید ۲۰۰ هزار تومانی در نظر گرفته است.

به گفته فتاح این بسته های غذایی بر اساس هماهنگی انجام شده با دستگاه های دیگر و دولت، در مناطق مختلف جغرافیایی کشور توزیع می شود و این هماهنگی ها به گونه ای صورت گرفته که از موازی کاری و تداخل در کمک رسانی جلوگیری شود.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: این بسته های غذایی قرار است در اختیار کمیته امداد، بهزیستی، سپاه پاسداران، بسیج و گروه های جهادی قرار گیرد تا در اقصی نقاط کشور توزیع شود.

وی با اشاره به حمایت بنیاد مستضعفان از گروه های جهادی برای کمک به نیازمندان در این طرح افزود: علاوه بر این اقدامات، تصمیم گرفته شد تا برای مضاعف شدن همدلی، بنیاد مستضعفان به میزان کمک مردمی جمع آوری شده توسط گروه های جهادی، به کمک ها اضافه کند.

فتاح در ادامه با بیان اینکه بنیاد مستضعفان از ابتدای شیوع کرونا در کشور، اقدامات حمایتی از اقشار آسیب پذیر و همچنین کمک به سیستم بهداشت و درمان کشور را آغاز کرد، گفت: از ابتدای شیوع کرونا در کشور، کمک های حمایتی و همچنین کمک های بلاعوض و نقدی بنیاد مستضعفان آغاز شد و میزان این کمک های نقدی تا روز گذشته بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان بود.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان برای مقابله با شیوع کرونا و حمایت از اقشار آسیب پذیر سراسر کشور، با تمام قوا به میدان آمده و هیچ حدی هم برای کمک های خود قائل نیست و ما نه تنها تا پایان کرونا، بلکه در پسا کرونا و جبران تبعات اقتصادی آن نیز در کنار دولت و مردم خواهیم ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • سکینه کدخداجبه دار

    مددجوی کمیته امدادهستم درشرایط خیلی نامناسبی زندگی میکنیم بادوتا فرزند دخترم فرزند جانبازهم هستم هیچ مبلغی واریر نشده

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه