سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

شیران:

تهرانی ها در عید قربان بیش از ۲۸ میلیارد ریال نذر قربانی دادند

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: بر اساس آمارهای اولیه مردم نیک اندیش استان تهران در عید قربان امسال بیش از ۲۸ میلیارد ریال در قالب نذر قربانی برای نیازمندان اختصاص داده اند که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد نشان می دهد.

کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری موج، حمیدرضا شیران ،  مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه همه نذورات نقدی و غیر نقدی در سراسر استان تهران بر اساس نیت خیران و نیاز سنجی مددکاران توزیع می شود، گفت: توزیع نذورات مردم نوع دوست و خیر استان از روز عید آغاز شده است که همچنان ادامه دارد.

وی به تشریح این نذورات پرداخت و ادامه داد: مردم خیر و نیکوکار استان تهران در روز عید قربان ۲۲ راس گوساله، ۲۸۴ راس گوسفند، ۱۸ هزار و ۲۸۰ کیلوگرم گوشت قرمز، ۲۱۷۵  کیلو گرم مرغ و ۱۳ میلیارد ریال پول نقد در روز عید قربان برای نیازمندان اختصاص دادند.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران گفت: بر اساس آمارهای اولیه مردم نیک اندیش استان تهران در عید قربان امسال بیش از ۲۸ میلیارد ریال در قالب نذر قربانی برای نیازمندان اختصاص داده اند که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد نشان می دهد.

شیران یادآور شد: در عید قربان امسال بیش از ۱۵۰ پایگاه در استان نذورات مردم را دریافت کردند که با همکاری مراکز نیکوکاری، هیئت ‌امنای مساجد و معتمدان محلات، گوشت‌های قربانی و نذورات هم استانی‌های نیکوکار بین نیازمندان توزیع شده و همچنان ادامه دارد.

وی ضمن  تقدیر و تشکر از همراهی و همیاری مردم نوع دوست و نیک اندیش استان تهران در کمک به نیازمندان خاطر نشان کرد: اعتماد عمومی به کمیته امداد یکی از دلایل افزایش نذورات نسبت به سال گذشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه