سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

کیفیت هوای تهران در ۶ مرداد ۹۸ سالم است

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۵۸ در شرایط سالم قرار دارد.

کیفیت هوای تهران/ هوای پاک

به گزارش خبرگزاری موج، لیلا نظری سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، از آخرین وضعیت کیفی هوای تهران یکشنبه ۶ مرداد ۹۸ خبر داد و اظهار کرد: کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۷۱ در وضعیت سالم قرار داشت و همچنین وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر با شاخص ۵۸ در شرایط سالم  قرار دارد.

وی گفت: پیش بینی های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی در ششمین روز از مرداد ۹۸ می باشد و برای برخی ساعات (به ویژه بعدازظهر) افزایش میزان ابرناکی و وزش باد نسبتا شدید (بزرگی بالاتر از ۵ متربرثانیه) انتظار می رود.

نظری افزود: بر طبق نتایج پیش بینی کیفیت هوا، در بیشتر اوقات روز جاری (یکشنبه) شرایط سالم کیفیت هوا در اکثر مناطق شهر تهران برقرار بوده و احتمال می رود وزش باد طی برخی ساعات افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال داشته باشد.

وی بیان کرد: به تدریج در اواخر وقت یکشنبه از میزان ناپایداری جوی کاسته شده و با تداوم این وضعیت جوی تا روز دوشنبه، شرایط برای تجمع موقتی آلاینده ها در صبحگاه هفتمین روز از مرداد ماه ۹۸ دور از انتظار نخواهد بود. همچنین با افزایش تابش نور خورشید در طول روز به همراه در دسترس بودن سایر عوامل برای انجام واکنش های فتوشیمیایی، شرایط برای شکل گیری آلاینده ازن مهیا شده و احتمال می رود افزایش نسبی در غلظت آلاینده مذکور طی بعدازظهر دوشنبه (بین ساعات ۱۴ الی ۱۸) نسبت به روز جاری مشاهده گردد.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان گفت: بر این اساس، با توجه به افزایش موقتی غلظت آلاینده ها (از جمله ذرات معلق و آلاینده ازن) در برخی اوقات روز دوشنبه، انتظار می رود وضعیت کیفیت هوای بیشتر مناطق پایتخت به طور موقت در آستانه شرایط نامطلوب به ویژه برای گروه های حساس قرار گیرد. همچنین دما تا روز آینده روند کاهشی خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه