سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پیش بینی وضعیت آب و هوای کشور در ۳ روز آینده

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی گفت: امروز (۵ مرداد) در استان‌های ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و سمنان رگبار پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

بارش باران بهاری در تهران

به گزارش خبرگزاری موج، احد وظیفه ،  مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت آب و هوای کشور در روزهای آینده گفت: براساس تحلیل آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، امروز (۵ مرداد) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در نیمه جنوبی و غرب کرمان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، برخی مناطق هرمزگان و نیمه جنوبی فارس رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت خواهیم داشت.

وی ادامه داد: امروز (۵ مرداد) در استان‌های ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و سمنان رگبار پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. 

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی افزود: فردا و پس فردا (۶ و ۷ مرداد) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب برای نیمه جنوبی و غرب کرمان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، برخی مناطق استان‌های فارس و هرمزگان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در استان‌های ساحلی خزر، برخی نقاط آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی ارتفاعات البرز در استان‌های زنجان، سمنان، تهران ، قزوین، البرز رگبار پراکنده و گاهی رعد وبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

به گفته وظیفه، در روز سه‌شنبه (۸ مرداد) در ساعات بعدازظهر در جنوب سیستان وبلوچستان، نیمه جنوبی کرمان، برخی نقاط هرمزگان و جنوب شرقی فارس رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و در خراسان شمالی، گلستان، شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی اردبیل رگبار پراگنده گاهی رعد وبرق و وزش باد خواهیم داشت.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه در سه روز آینده پدیده غالب در شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید و گاهی هم گرد و خاک خواهد بود، گفت: در همین مدت در ساعات بعدازظهر در جنوب سمنان و جنوب تهران و در استان‌های قم، البرز، قزوین، مرکزی، شمال شرق اصفهان، یزد و خوزستان سرعت باد افزایش می‌یابد و در برخی نقاط سبب خیزش گرد و خاک می‌شود.

وی تاکید کرد که طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به این که امشب هوای تهران کمی ابری تا نیمه ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد شدید خواهد بود، گفت: فردا (۶ مرداد) هوای تهران کمی ابری، همراه با وزش باد شدید، در بعدازظهر افزاش ابر و گاهی همراه با وزش باد شدید خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود که دمای تهران در این روز درگرمترین زمان به ۳۹ درجه سانتیگراد و در خنک‌ترین زمان به ۲۹ درجه سانتیگراد برسد.

وظیفه در پایان گفت: پس‌فردا دوشنبه (۷ مرداد) هوای تهران صاف و گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای پایتخت در این روز بین ۳۸ و ۲۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه