سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

پیش بینی وضعیت آب و هوای کشور در ۳ روز آینده

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: در سه روز آینده در شمال سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه زابل، استان خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، یزد، شرق کرمان و همچنین استان سمنان و شمال استان اصفهان وزش باد شدید همراه با گرد و خاک موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی می شود.

گرد و خاک

به گزارش خبرگزاری موج، احد وظیفه ،  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت آب و هوای کشور در چند روز آینده گفت : طبق تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی سه روز آینده به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب برای جنوب فارس، برخی مناطق هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار موقتی باران همراه با رعد و برق و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در سه روز آینده در شمال سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه زابل، استان خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، یزد، شرق کرمان و همچنین استان سمنان و شمال استان اصفهان وزش باد شدید همراه با گرد و خاک موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی خواهد شد. در همین مدت در مناطق مرکزی کشور، استان اصفهان، مرکزی و قم گرد و غبار محلی سبب کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: در ساعات اواخر امروز (اول مرداد) برای دامنه‌های البرز مرکزی و شرقی در استان‌های سمنان، گلستان، مازندران، تهران، البرز و قزوین رشد ابرهای همرفتی و رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه با اشاره به اینکه از امروز تا آخر هفته در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست، گفت: در سایر مناطق کشور طی پنج روز آینده جوی آرام پیش‌بینی می‌شود. همچنین در سه روز آینده دریای عمان مواج خواهد بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به وضعیت جوی پایتخت گفت: امشب و فردا هوای تهران صاف تا کمی ابری و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود که امروز دمای تهران در بالاترین نقطه به ۴۰ درجه سانتیگراد و در پایین‌ترین نقطه به ۳۰ درجه سانتیگراد برسد. همچنین پس فردا پنجشنبه سوم مرداد هوای تهران صاف و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود. دمای تهران در این روز بین ۴۱ و ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه