سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

پیش بینی اسدالله عباسی در خصوص معرفی وزیر آموزش و پرورش:

جواد حسینی گزینه پیشنهادی رییس جمهور است!؟

نماینده املش گفت: آنگونه که از شواهد و قراین برمی‌آید جواد حسینی که اکنون سرپرستی وزارت آموزش و پرورش را برعهده دارد، به عنوان گزینه پیشنهادی رییس جمهور معرفی خواهد شد.

سید جواد حسینی ، سرپرست آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری موج، اسدالله عباسی ، سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس گفت: آنگونه که از شواهد و قراین برمی‌آید سید جواد حسینی که اکنون سرپرستی وزارت آموزش و پرورش را برعهده دارد، به عنوان گزینه پیشنهادی رییس جمهور معرفی خواهد شد.

وی در تشریح این احتمال افزود: با توجه به اداره وزارت آموزش و پرورش توسط سرپرست باید گفت که اگرچه مدارس در فصل تابستان تعطیل است ولی زمان حساسی برای آمادگی به منظور شروع سال تحصیلی جدید، آغاز ثبت‌نام‌ مدارس، توزیع معلمان در مناطق مختلف کشور به شمار می‌رود و رد این شرایط سرپرست وزارتخانه اختیارات تام ندارد و مجبور است بخشی از کارها را معوق بگذارد. بنابراین به رییس جمهور پیشنهاد می‌شود تا قبل از پایان مرداد ماه و تعطیلی دوم مجلس در شهریور ماه، گزینه پیشنهادی خود برای وزارت آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کند تا پس از تعیین وزیر مربوطه در مجلس او بتواند در شهریور ماه به مسائل مربوط به آموزش و پرورش بپردازد.

 درباره برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه دولت معرفی گزینه وزارت را تا پایان وقت قانونی به تاخیر خواهد انداخت تا مجلس را ناچار به تایید کند، توضیح داد: مجلس حتما بر اساس عقلانیت و به دور از هر گونه نگاه احساسی در این موضوع رفتار خواهد کرد و از رییس جمهور نیز انتظار داریم تمام جوانب را در نظر گیرد.

لازم به ذکر است که به موجب تبصره ۲ ماده ۲۰۶ آئین نامه داخلی مجلس، چنانچه وزارتخانه‌ای به هر دلیل وزیر نداشته باشد رئیس جمهور موظف است حداکثر قبل از سه ماه فرد یا افراد دیگری را برای اخذ رأی به مجلس معرفی کند. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه