English

ساخت ۱۱۰۰ کلاس درس با مشارکت مردمی در استان اردبیل

استاندار اردبیل گفت: طرح نهضت مردمی‌سازی ساخت مدرسه با تاکید رئیس جمهور در استان‌‌های مختلف شروع شده و در استان اردبیل نیز قرار است یک‌هزار و ۱۰۰ کلاس درس در این راستا با جلب مشارکت‌های مردمی و فارغ از اعتبارات دولتی احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

ساخت ۱۱۰۰ کلاس درس با مشارکت مردمی در استان اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مسعود امامی یگانه اظهار کرد:  از این تعداد مصمم هستیم تا مهرماه ۴۰۰ کلاس درس را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دهیم تا در شهرهای اردبیل، پارس‌آباد و مشگین‌شهر که تراکم بالای دانش آموزان در کلاس اتفاق می‌افتد، روند مطلوب پذیرش دانش‌آموز را به خود بگیرد.

استاندار اردبیل تصریح کرد: تا پایان سال ظرفیت افتتاح کلاس‌های درس تا ۷۰۰ کلاس خواهد رسید و برای سال‌های آینده نیز همین برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری با بهره‌گیری از ظرفیت‌‌های مردمی و مشارکت نهادهای انقلابی در نظر گرفته شده است.

امامی یگانه گفت: خیرین نیز ساخت ۳۰ مدرسه را در قالب ۲۴۷ کلاس درس با مشارکت تشکل‌ها و نهادهای مردمی آغاز کردند تا روند مدرسه‌‌سازی سرعت بیشتری گرفته و استان اردبیل به استاندارد مطلوب کشور در این بخش دست پیدا کند.

وی به برگزاری منظم جلسات نهضت ملی مدرسه‌سازی اشاره کرد و ادامه داد: تاکید رئیس جمهور بر استفاده از ظرفیت گروه‌های محله‌محور و اجتماع‌محور است که در این زمینه قطعا در استان اردبیل نیز در شهرها و روستاها با تبیین مسائل، گروه‌ها شکل گرفته و همه آستین بالا زدند تا در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل خاطرنشان کرد: هر کس به تناسب توان مالی، تخصص و حرفه خود در این زمینه ورود پیدا کرده که گاه یک جوشکار و گاه یک کاشی‌کار در این عرصه وارد شده و تعدادی نیز با اهدای زمین، بنایی، آرماتوربندی، ایزوگام، خرید تجهیزات و دیگر بخش‌ها ورود پیدا کردند تا دولت را در امر مدرسه‌سازی یاری کنند.

امامی یگانه اضافه کرد: این مشارکت بالا قطعا به ارتقای نظام تعلیم و تربیت کمک می‌کند و می‌تواند به سایر بخش‌ها به ویژه حوزه بهداشت و درمان نیز تسری پیدا کند.

وی با قدردانی از شکل‌گیری ۲۰۰ گروه مردمی با همکاری یک‌هزار و ۴۰۰ نفر در شهرها، بخش‌ها و روستاهای مختلف بیان کرد: در این کار میدانی مسئولان به سراغ مردم آمدند تا از ظرفیت‌های آنها در حوزه‌های مختلف استفاده کنند و امیدواریم همه پروژه‌ها پیوست گروه‌های مردمی را داشته باشد.

استاندار اردبیل محدودیت اعتبارات دولتی را در این زمینه یادآور شد و ادامه داد: بهتر است رسانه‌ها نیز ساز و کارهای تعریف شده در این طرح را برای مردم تبیین کنند تا همه پای کار آمده و دغدغه‌ای از بابت مدرسه ناایمن، کانکسی و یا با تراکم بالا نداشته باشیم.

امامی یگانه اظهار کرد: نظام پزشکی، نظام مهندسی، اتاق بازرگانی، بنگاه‌های بزرگ اقتصادی در این استان، بانک‌های عامل و سایر خیران پای کار آمدند تا در این امر مشارکت کنند و ما آمادگی داریم تا از این ظرفیت‌ها در مسیر ارتقای سرانه آموزشی استفاده کنیم.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل آمادگی برگزاری نشست مجمع خیران کشوری را دارد تا از ظرفیت خیران کشوری در بهبود سرانه فضای آموزشی استفاده شده و ساخت مدارس با مشارکت آنها توسعه همه‌جانبه پیدا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه