سرخط خبرها
  • آزمون بسندگی زبان عربی مهرماه ۱۴۰۵ برگزار می شود
  • تأکید ستار هاشمی بر حمایت از مناطق کمتر برخوردار
  • دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد
  • رضایت سرمربی المپیاکوس از طارمی/ مهدی آماده بازی با آنتورپ
  • کاظمی: کنکور به موقع برگزار می‌شود
  • قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرد
  • معاون وزیر جهاد: امنیت غذایی کشور پایدار است
  • ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت امید مهر پرداخت شد
  • وزارت جهاد کشاورزی: مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود
  • رکورد تولید برق نیروگاه‌های مقیاس کوچک شکسته شد
  • توافق گمرکی تهران و بغداد برای تسهیل تجارت
  • کاهش ۸۰ درصدی مرگ مادران باردار در ۴۰ سال اخیر
  • ترامپ: نفت ونزوئلا حق مسلم ماست
  • دست درازی ترامپ به پاداش اسپانیا
  • خرم‌آباد شهر معین ایلام در اربعین شد
  • قیمت نفت، ۳ رقمی شد و موج اعتراضات در اروپا بالا گرفت
  • هشدار عراقچی نسبت به توقیف دارایی های ایران
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت

استاندار اردبیل:

نگاه اقتصادی و بهره‌ور، محور توسعه کشت و صنعت پارس خواهد بود

استاندار اردبیل گفت: مدیریت کشت و صنعت‌ها باید از روش‌های گذشته فاصله بگیرد و در مسیر توسعه‌ای نویدبخش قدم بردارد؛ آبیاری نوین و کشت محصولات زراعی و باغی نمونه‌ای از این اقدامات است.

بازدید استاندار اردبیل از مجتمع کشت و صنعت پارس
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

 ، مسعود امامی یگانه در جریان بازدید از مجموعه کشت و صنعت پارس با تأکید بر اینکه این بنگاه باید به سمت کشاورزی مدرن و مکانیزه با تولید محصولات دارای ارزش افزوده بالا حرکت کند، افزود: اردبیل به‌عنوان قطب کشاورزی کشور، به‌ویژه در شمال استان، از ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردار است که باید با نگاهی نوین و بهره‌ور به‌کار گرفته شود.

استاندار اردبیل خواستار واگذاری اراضی بلااستفاده به سرمایه‌گذاران شد و تصریح کرد: استانداری در هر مدلی از توسعه، اعم از تبدیل اراضی دیم به آبی، توسعه گلخانه و دامداری، آمادگی کامل برای حمایت دارد.

وی به ذخایر بذر استراتژیک، افزایش سرمایه از سوی سازمان خصوصی‌سازی، و ۴ هزار میلیارد تومان منابع ویژه برای بنگاه‌های اقتصادی استان اشاره کرد و افزود: ۷۰۰ میلیارد تومان آن تاکنون تخصیص یافته و این رقم خارج از سهمیه استانی است.

استاندار همچنین با اشاره به تغییر نگاه مدیریتی، کاهش مصرف آب، حرکت به‌سوی انرژی خورشیدی و سرمایه‌گذاری در بخش تأمین آب و برق، گفت: پایداری مجموعه مستلزم بهره‌وری حداکثری، استفاده از نیروهای انسانی در مسیرهای جدید سرمایه‌گذاری، و هماهنگی کامل فرمانداران و معاونت اقتصادی استانداری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه