مدیر عامل شرکت گاز کردستان:

۷۴۹ انشعاب گاز رایگان به مددجویان کردستانی واگذار شد

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۴۹ اشتراگ رایگان گاز طبیعی به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد(ره)، بهزیستی، ایثارگران و اماکن مذهبی استان واگذار شد.

اشتراک گاز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، احمد فعله‌گری پیش از ظهر امروز پنجشنبه در گفت و گو با رسانه های استان اظهار داشت: از این تعداد، ۴۵۱ اشتراک رایگان گاز به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام(ره)، ۱۵۷ اشتراک به خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی، ۹۰ مورد به ایثارگران و ۵۱ مورد نیز به اماکن مذهبی واگذار شده است.

وی افزود: این شرکت برای واگذاری اشتراک رایگان به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام (ره)  ۹۵۳ میلیون و ۵۱۳ هزار ریال، سازمان بهزیستی ۳۳۱ میلیون و ۲۲۷ هزار ریال، ایثارگران ۲۰۰ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال و برای اماکن مذهبی ۱۴۹ میلیون و ۷۵۷ هزار ریال هزینه کرد.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان یادآور شد: برای تحت پوشش قرار دادن ۷۴۹ مورد اشتراک پذیری رایگان، در مجموع یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون و ۳۴۹ هزار ریال هزینه شده است.

وی تاکید کرد: بر اساس بند (د) ماده ۳۹ قانون بودجه سال ۹۲، افراد تحت پوشش سازمان‌ها و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و خانواده ایثارگران(جانبازان بالای ۲۵ درصد و خانواده شهدا) با ظرفیت مصرفی ۶ مترمکعبی می‌توانند از اشتراک رایگان شرکت گاز بهره‌مند شوند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان با بیان اینکه به مددجویان این نهادها برای یک بار امتیاز رایگان اشتراک پذیری واگذار می‌شود، افزود: کسانی که قادر به پرداخت هزینه انشعاب گاز نیستند با ارائه معرفی‌نامه از سوی بهزیستی ،کمیته امداد و خانواده ایثارگران می‌توانند کنتور و اشتراک رایگان دریافت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه