سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

اکبر بهنام جو:

کرونا دلتا در اردبیل به قله پیک رسید

استاندار اردبیل از رسیدن میزان ابتلای کرونا دلتا در استان به قله پیک خبر داد.

کرونا دلتا

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اکبر بهنام جو ، استاندار اردبیل در جلسه قرارگاه سردار سلیمانی گفت: با تلاش دستگاه های مختلف در ستاد استانی کرونا و همکاری مردم میزان قرنطینه ها از ۱۴ هزار به ۱۲ هزار رسیده و با استمرار رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سوی مردم سیر نزولی شیوع کرونای دلتا آغاز می شود.

وی افزود: با مشارکت قرارگاه سردار سلیمانی ، رزمایش بسیار خوبی در کلیه شهرستان ها با هدف کمک های معیشتی ، رهگیری و قرنطینه  برگزار شده و در مناطقی که  افراد دارای تست مثبت هستند به سمت درمان هدایت شده اند.

استاندار اردبیل با اشاره  به گزارش مدیر شبکه بهداشت  از آخرین وضعیت درمان و واکسیناسیون در استان اظهار کرد: بر اساس این گزارش به قله پیک رسیده ایم  و با رعایت فاصله گذاری، ماسک و دورهمی سیر نزولی را  داشته باشیم.

بهنام جو بیان کرد: بستری ها باید کاهش یاید تا مردم زندگی عادی خود را داشته باشند.

وی با بیان اینکه افراد مبتلا کم کم کاهش می یابد،  تصریح کرد: افراد مبتلای قرنطینه در منازل با هیچ کسی ارتباط برقرار نکنند و تا زمان بهبودی کامل ، باعث انتشار نشوند.

استاندار اردبیل گفت: مادران باردار  از جمله گروه های پرخطری هستند که باید با  واکسیناسیون از ایمنی بالا برخوردار شوند.

بهنام جو بیان کرد: در واکسیناسیون افراد بالای ۷۰  سال ، درصد معدل استان از متوسط کشوری بالاتر  است.

با بیان اینکه باید تعداد بستری ها در استان به زیر ۱۰۰ نفر برسد گفت: تعداد بستری ها بالا است و باید اهالی استان از برگزاری دورهمی پرهیز کرده و فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه