سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

خروج ۱۶۰ قلم دارو از پوشش بیمه

سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص خروج ۱۶۰ قلم دارو از پوشش بیمه که با افزایش قیمت مواجه خواهند شد، توضیح داد.

دارو

به گزارش خبرگزاری موج، کیانوش جهانپور در خصوص خروج داروهای بدون نسخه (OTC) از پوشش بیمه‌های پایه عنوان کرد: تصمیمی در شورای‌عالی بیمه خدمات درمانی قبل از انتقال دبیرخانه این شورا به وزارت بهداشت مبنی بر خروج داروهای بدون نسخه از پوشش بیمه پایه گرفته شده است که البته این موضوع تاکنون نهایی نشده و مورد تصویب دولت قرار نگرفته و لذا اجرایی نیز نشده است.

سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اگرچه بنا بر نظر بسیاری از کارشناسان امر در صورت نهایی شدن و ابلاغ آن، این تصمیم در راستای منافع عمومی و تخصیص بهینه منابع در نظام سلامت ارزیابی می‌شود.

جهانپور در ادامه خاطرنشان ساخت: داروهای OTC یا بدون نسخه، داروهای متداول، پرمصرف، ارزان  و کم عارضه ای هستند که بدون نسخه و  تجویز پزشک از داروخانه‌ها در سراسر دنیا قابل تهیه هستند و حتی در باکس دارویی و جعبه کمکهای اولیه بسیاری از منازل و خانواده ها موجودند، در بسیاری از نظام‌های سلامت کشورهای مختلف نیزمشمول بیمه نیستند، هیچ آنتی بیوتیکی در فهرست بدون نسخه قرار ندارد و همین امروز و قبل از ابلاغ چنین مصوبه ای بسیاری از افراد این داروها را بدون نسخه از داروخانه ها تهیه می کنند.

وی افزود: داروهای بدون نسخه برخی اقلام نظیر مُسکن‌های خفیف مانند استامینوفن و ... یا داروهای سرماخوردگی و برخی محلول‌های ضد عفونی یا آنتی اسید گوارشی و ... را شامل می شود و در صورت نهایی شدن و ابلاغ، در حال حاضر 83 قلم/ شکل دارو را شامل می‌شود.

سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین تاکید کرد: در هر حال تاکنون چنین مصوبه ای در دولت نهایی و ابلاغ نشده ولی در صورت اجرایی شدن افزون بر 140 میلیارد تومان صرفه جویی در این موضع اتفاق خواهد افتاد که این منبع می‌تواند به اولویت‌های بالاتر و مهمتری نظیر داروهای بیماران خاص و صعب العلاج و ... تخصیص یابد و ازین جهت در راستای منافع عمومی و تسهیل ارایه خدمات دارویی ارزیابی می‌شود.

جهانپور خاطرنشان کرد: حسب اطلاع این مصوبه تنها در مورد داروهای بدون نسخه افراد بالای 12 سال بوده و در صورت نهایی شدن، شامل نسخ دارویی بیمه افراد زیر 12 سال نخواهد بود.

 این در حالی است که علی نوبخت حقیقی - رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به خروج 160 قلم دارو از سبد بیمه‌ای گفت: در این‌باره جلسه‌ای با مسئولان وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو  و تأمین اجتماعی خواهیم داشت و مسئولان وزارت بهداشت و تأمین اجتماعی باید به کمیسیون بهداشت اعلام کنند که کدام اقلام دارویی را از سبد بیمه‌ها حذف کرده‌اند، زیرا چنانچه داروهای مفیدی از سبد بیمه‌ای حذف شده باشد باید دوباره در پوشش بیمه‌ای مدنظر قرار گیرد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه