سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

یک نماینده مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج:

هر چقدر مشارکت بیشتر باشد مجلس قوی‌تری هم تشکیل می‌شود

نماینده مردم گرگان در مجلس با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: هرچقدر مشارکت بیشتر باشد مجلس قوی‌تر هم تشکیل می‌شود که باعث داشتن ایران قوی و ملت مقتدر خواهد شد؛ اینها به یکدیگر مرتبط هستند.

انتخابات

رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج، با اشاره به لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات، اظهار داشت: مقام معظم رهبری همواره به دقت مسائل را تبیین می‌کنند؛ ایشان بر انتخاب اصلح تاکید داشتند که دلسوزی، تعهد، تخصص، انقلابی‌بودن و ساده‌زیستی از جمله معیارهای انتخاب اصلح است.

وی افزود: نماینده مجلس باید استکبارستیز در ذهن، فکر و عمل و مردم‌دار باشد بدان معنا که از مشکلات و مسائل مردم مطلع بوده و از آن طرف در مقابل استکبار ایستادگی کند. 

نماینده مردم گرگان در مجلس تصریح کرد: با توجه به این‌که نمایندگان عصاره فضائل مردم هستند باید این موضوع را در عمل نشان دهند یعنی با شجاعت بر اصول ایستادگی کرده و در مقابل ناحق بایستند و قانون‌گذاری با آگاهی و شناخت عمیق را انجام دهند.

سنگدوینی با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: هرچقدر مشارکت بیشتر باشد مجلس قوی‌تر هم تشکیل می‌شود که باعث داشتن ایران قوی و ملت مقتدر خواهد شد؛ اینها به یکدیگر مرتبط هستند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم با حضور حداکثری در انتخابات به دنیا نشان می‌دهند پشت انقلاب، نظام و ولایت ایستاده‌ و آزادانه و مبتنی بر شناخت کامل نمایندگان خود را انتخاب می‌کنند تا در نهایت مجلس قوی و مقتدر شکل گرفته و نمایندگان بتوانند در سیاست‌های کلان و قانون‌گذاری اثرگذار باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه