سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

وزیر امور خارجه:

وضعیت حج را در گفتگوی امروز خود با وزیر خارجه عربستان مطرح می‌کنم

وزیر امور خارجه ایران ابراز داشت: یک هیئت از طرف وزارت امور خارجه و سازمان هواپیمایی عربستان به ایران آمدند و مباحث فنی خود را تکمیل کردند و امروز هم قرار است من با همتای سعودی خودم گفتگوی تلفنی را داشته باشم و آخرین وضعیت را در این ارتباط بررسی کنیم.

وزیر امور خارجه ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در حاشیه نشست هیات دولت اظهار داشت: با وزیر خارجه عربستان توافقاتی داشتیم و در بحث‌های مربوط به موضوعات هواپیمایی موافقت‌هایی بین سازمان‌های هواپیمایی دو کشور با توجه به توقف چند ساله حج عمره متعاقب گفتگوهایی صورت گرفت.

وی گفت: در روزهای گذشته یک هیئت از طرف وزارت امور خارجه و سازمان هواپیمایی عربستان به ایران آمدند و مباحث فنی خود را تکمیل کردند و امروز هم قرار است من با همتای سعودی خودم گفتگوی تلفنی را داشته باشم و آخرین وضعیت را در این ارتباط بررسی کنیم مقامات عربستان به صراحت گفتند که در خصوص حل مشکلات فنی دستورات لازم داده شده و کار در مسیر صحیح خودش در حال پیگیری است.

وزیر امور خارجه در خصوص اخرین وضعیت ارتباط با پاکستان هم تصریح کرد: در خصوص پاکستان گفت‌وگوهای بسیار خوبی با مقامات عالی رتبه این کشور داریم و می‌دانید در چند روز آینده انتخابات در پاکستان برگزار خواهد شد. برای ما مباحث همکاری‌های تجاری اقتصادی، توسعه بازارچه‌ها و مناطق آزاد و مرزی بسیار مهم است، رویکرد اساسی ما این است که مرزهایی که تروریست‌ها در نزدیکی آن مستقر بودند تبدیل به مرزهای تجاری، صلح و دوستی میان دو کشور شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه