سرخط خبرها
  • آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد از ۳ شهریور
  • ماموریت مشترک پرسپولیس و تراکتور برای صدرنشینی
  • شهادت بسیجی اهل‌سنت در زاهدان توسط اشرار مسلح
  • سخنگوی وزارت کشور: قانون برگزاری تجمعات با همکاری مجلس نهایی می‌شود
  • تاکید رئیس قوه قضاییه بر استمرار پیگیری‌ها در قضیه تراستی‌ها
  • تسهیلات بازآفرینی شهری؛ نوسازی بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی
  • رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور: کاهش سهمیه‌های بنزین قطعی است
  • تخریب ۲۷۶ ساختمان غیرمجاز در حریم تهران
  • کلید اولیه سؤالات کنکور منتشر شد
  • عبور رسانه ملی از بحران‌های متعدد با تکیه بر رویکرد تحولی

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با خبرگزاری موج؛

مخالفت برخی ارکان دولت نباید اصل طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را زیر سوال ببرد

عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: دلیلی برای مخالفت دولت با طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» وجود ندارد. اگر طرح ایرادی داشت، نماینده تام الاختیار دولت باید مطرح می کرد.

مقابله با نفوذ بیگانگان

روز یکشنبه هیئت دولت مخالفت خود را با طرح «طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه» اعلام کرد. در این راستا هیئت دولت به دلیل ایرادات جدی این طرح از جمله محدودیت‌های علمی و تشدید و تسریع مهاجرت نخبگان و بازتاب ناخوشایند این طرح در سطح ملی و بین‌المللی، مخالفت خود با آن را به تصویب رساند. در واکنش به این مسئله محمد بیات ، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: در جلسه‌ای که در کمیسیون در خصوص این طرح برگزار شد نماینده دولت حضور داشت و در جریان آن نشست نظر دولت جلب شد. بنابراین این مخالفت چه معنایی دارد؟!

وی افزود: دولت اگر نظری داشت باید آن در جلسه مطرح می‌کرد. مگر نماینده دولت، تام الاختیار نیست؟! اما اگر از مخالفت از دولت، عدم موافقت بعضی از اعضای آن است که باید گفت در مجلس هم هر طرحی مخالف و موافق خودش را دارد؛ اما در نهایت یک ساز و کار برای تعیین موضع دولت یا مجلس تعیین شده است. در آن جلسه هم نماینده دولت موافقت خودش را با طرح عنوان کرد. اکنون هم اگر مخالفانی در دولت وجود دارد مثل این است که ما بگوییم برای برطرف کردن چنین مشکلاتی کل دولتی‌ها در صحن حضور داشته باشند تا نظرشان را بتوانیم جلب کنیم که این درست نیست.

نماینده مردم خمین تصریح کرد: از بعد قانونی هم طرح اگر مغایرتی با قانون داشته باشد شورای نگهبان نسبت به آن اعمال نظر خواهد کرد. بر این اساس صرف مخالفت برخی از ارکان دولتی نباید اصل طرح را زیر سوال ببرد.

بیات در مورد طرح دو فوریتی تنگه هرمز هم برخی مصر بودند که ما قانون سال ۱۳۷۳ را داریم. اما باید بگوییم اگر آن قانون اثرگذار و جلودار بود اثرش را می‌دیدیم ضمن اینکه دریافت عوارض از تنگه هرمز مطالبه مردمی است و این نکته در قانون مصوب سال ۱۳۷۳ نیامده است بنابراین این طرح هم مشکلی ندارد و اتفاقاً مطابق با خواست مردم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه