سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

بقایی:

نشست مسقط گامی برای امنیت منطقه است

سخنگوی وزارت امور خارجه برگزاری نشست منطقه‌ای در مسقط را حرکتی بنیادین برای استقرار آرامش و صلح پایدار در خلیج فارس دانست.

نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفت وگو با شبکه المیادین گفت: ایران کشورهای منطقه را هدف قرار نداد بلکه پایگاه های آمریکایی را هدف قرار داد که منبع تجاوزها بودند.

بقائی در بخش دیگری خاطرنشان کرد: نشستی که قرار است روز دوشنبه در سلطنت عمان برگزار شود، گامی اساسی در جهت تضمین ثبات و امنیت در منطقه خلیج فارس خواهد بود.

سخنگوی وزرات خارجه پیش از این نیز با تشریح فرآیند شکل‌گیری این گفتگوها تصریح کرده بود: تصمیم‌گیری درباره نشست میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس موضوع امروز و دیروز نیست، بلکه حاصل یک فرآیند است. در نظر داشته باشید که در این شش ماه اتفاقات بسیار مهمی افتاد. ظاهر امر این بود که جمهوری اسلامی ایران پایگاه‌های نظامی آمریکا در خاک این کشورها را هدف قرار داد، اما ما همواره تاکید کرده‌ایم که با این کشورها سر جنگ نداریم و قائل به احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی آن‌ها هستیم. حملات ما در واقع اقدامات دفاعی علیه منشأ و مبدأ حمله به ایران بوده است.

وی همچنین در مورد حملات آمریکا به سالن ورزشی لامرد گفت: هر موشک آمریکایی که سالن ورزشی شهر لامرد را هدف قرار داد، حامل ۱۸۰ هزار ترکش بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه