سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

سردار گودرزی:

حجم کشفیات سلاح‌های جنگی در چند ماه اخیر در کشور بی‌سابقه بود

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه حجم کشفیات سلاح‌های جنگی در چند ماه اخیر بی‌سابقه بود، گفت:در چند ماه گذشته، ۴۸۰هزار انواع فشنگ جنگی و حدود ۳ هزار سلاح جنگی کشف کرده‌ایم .

فرمانده مرزبانی فراجا

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمدعلی گودرزی در فرماندهی مرزبانی استان گیلان ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) اظهار داشت: مرزهای کشور امروز با جانفشانی سربازان، درجه‌داران و افسران آموزش‌دیده ایثارگر و فداکار مرزبانی از امنیت پایداری برخوردار بوده و این امنیت رو به رشد است.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به هوشمندسازی سیستم‌ها و تجهیزات مرزبانی تصریح کرد: در راستای حفظ منافع ملی کشور در دریای شمال و جنوب، هماهنگی‌ها با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اوج خود قرار دارد و در حال حفاظت و حراست از منافع ملی کشورمان هستیم.

سردار گودرزی با بیان اینکه شناورهای پیشرفته و نیمه‌سنگینی برای نگهبانی و حفاظت تا عمق دریا در اختیار دریابانی استان‌های شمالی و جنوبی قرار دارد افزود: در حوزه نظم‌بخشی در عرصه دریا نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و با مبادی ذی‌ربط کشور برای تسهیل خدمات‌دهی به مردم هماهنگی کردیم و سامانه‌های الکترونیکی و اوپتیکی در مرزها ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: همه کسانی که برای اقدامات صیادی، تفریحی و اقتصادی قصد ورود به دریا را دارند امروز می‌توانند مدارک خود را به صورت الکترونیکی ارسال کنند و از مراجعه به دریابانی خودداری کنند.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به استفاده مرزبانی از دوربین‌های پیشرفته‌ای که با دستان توانای جوانان کشور ساخته شده است گفت: سامانه‌های بیومتریک نیز برای شناسایی اتباع خارجی که وارد کشورمان می‌شوند فعال بوده و اقدامات کنترلی لازم صورت می‌گیرد.

سردار گودرزی با اشاره به جنگ ترکیبی تمام عیار بیگانگان و نظام سلطه علیه امنیت کشور در طول چند ماهه گذشته خاطرنشان کرد: حجم کشفیات سلاح‌های جنگی در چند ماه اخیر در کشور بی‌سابقه بوده به‌طوری‌که در این مدت فقط ۴۸۰ هزار انواع فشنگ جنگی و حدود ۳ هزار سلاح جنگی کشف کرده‌ایم که نشان می‌دهد مرزبانی به وظایف ذاتی و انقلابی خود با تعهد کامل عمل کرده و با ایجاد ساز و کارهای لازم در حال حفاظت و حراست از مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه در تمامی مرزهای کشور، دیپلماسی بسیار فعال، پویا و ارتباط مؤثری با همه همسایگان داریم تصریح کرد: متأسفانه در حوزه مواد مخدر صنعتی، ظرف یک یا دو ماه گذشته فقط ۱۴ تن انواع مواد مخدر صنعتی در مرزهای جنوب شرق کشور کشف شده که نشان‌دهنده افزایش کشفیات مواد مخدر صنعتی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه