سرخط خبرها
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

آیت الله جنتی:

ویروس منحوس کرونا مشکلات زیادی را به دنیا تحمیل کرده است

دبیر شورای نگهبان گفت: ویروس منحوس کرونا مشکلات زیادی را به دنیا تحمیل کرده است، این ویروس ضررهای مادی و معنوی زیادی را به ما تحمیل کرده است.

یوم الله ۱۲ بهمن در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی/احمد جنتی دبیر شورای نگهبان

به گزارش خبرگزاری موج، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در جلسه این شورا با تبریک ایام پرخیر و برکت ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مسلمین اظهار کرد: ان‌ شاء الله با این دعاهایی که ایام قدر خوانده می ‌شود، مشکلات مسلمانان و همه مردم دنیا و بخصوص مشکلات پیش آمده از ویروس منحوس کرونا حل شود.

وی با بیان اینکه ویروس منحوس کرونا مشکلات زیادی را به دنیا تحمیل کرده است، اظهار داشت: این ویروس ضررهای مادی و معنوی زیادی را به ما تحمیل کرده است، علاوه بر ایجاد مشکلات معیشتی و اقتصادی، یکی از این ضررها محرومیت از برکات شب‌های قدر و اجتماعات مذهبی است که امیدواریم به زودی این مشکل برطرف شود.

دبیر شورای نگهبان ادامه داد: متأسفانه به غیر از تلفات انسانی که به واسطه ویروس منحوس کرونا رخ داده، بسیاری از کسب و کارها نیز از رونق افتاده که این امر وضع زندگی افراد کم درآمد را دچار مشکل کرده است.

آیت ‌الله جنتی در همین زمینه یادآور شد: ما هم باید به وظیفه خودمان در کمک به افراد کم درآمد عمل کنیم و حتی سایرین را به انجام کار خیر و کمک به افراد بی بضاعت ترغیب کنیم.

وی با تقدیر از اقدامات دولت و مردم خیر در تهیه و توزیع بسته‌ های معیشتی و کمک به خانواده‌های ضعیف خاطرنشان کرد: با وجود این کمک ‌های خوبی که انجام شده ولی مشکل خیلی زیاد است که امیدواریم بتوانیم به وظیفه خودمان در کمک به اقشار ضعیف و کم درآمد عمل کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه