غلامرضا صیادی:

طرح امداد و نجات زمستانی هلال‌احمر خراسان رضوی با هدف خدمت به مسافران جاده‌ای

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی بیان کرد: از جمله برنامه های این جمعیت برگزاری دوره‌های بازآموزی ویژه برای امدادگران و نجاتگران حاضر در طرح امداد و نجات زمستانی بوده است.

طرح امداد و نجات زمستانی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، غلامرضا صیادی معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: آغاز طرح امداد و نجات زمستانی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی با هدف خدمت به مسافران جاده‌ای خبر داد.

صیادی در ادامه این خبر اظهار کرد و گفت: این طرح در قالب یک پایگاه امداد هوایی، ۲ پایگاه امداد کوهستان و ۳۱ پایگاه ثابت و موقت مستقر در محورهای مواصلاتی استان آغاز شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی همچنین تصریح کرد: این پایگاه‌ها با حضور بیش از ۵۰۰ امدادگر و نجاتگر از هلال احمر استان در این پایگاهها فعال شده و به صورت شبانه‌روزی به پوشش امدادی حوادث احتمالی می‌پردازند.

وی در ادامه با اشاره به آغاز زودهنگام این طرح با توجه به سرمای زودرس در خراسان رضوی متذکر شد: اجرای این طرح از اول آذر تا ۲۵ اسفندماه ادامه می یابد و در این قالب ۱۶۰ خودرو عملیاتی و امدادی به کارگیری می‌شود.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی همچنین یادآور شد: از جمله برنامه های این جمعیت برگزاری دوره‌های بازآموزی ویژه برای امدادگران و نجاتگران حاضر در طرح امداد و نجات زمستانی بوده است.

صیادی در خاتمه خاطرنشان کرد: امسال پنج پایگاه موقت در محورهای منتهی به شهرستان های بردسکن، تربت‌ حیدریه، نیشابور، چناران و منطقه بوژان نیشابور راه‌اندازی شده است و ۲ پایگاه امداد کوهستان نیز در مناطق برفگیر بوژان نیشابور و دولت آباد چناران فعال شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه