سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

ابوالفضل مکرمی‌فر:

کلیه موزه‌ها، اماکن تاریخی و مجموعه های فرهنگی خراسان رضوی تعطیل شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اعلام کرد: باتوجه به بخشنامه ستاد کرونا خراسان رضوی مبنی بر قرمز شدن شهرستان‌های استان و ایجاد وضعیت مخاطره‌آمیز، تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی فرهنگی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند.

تعطیلی موزه ها

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی‌فر مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اعلام کرد: همه موزه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و تاریخی خراسان رضوی تعطیل شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: باتوجه به بخشنامه ستاد کرونا خراسان رضوی مبنی برتعطیلی موزه‌ها و اماکن تاریخی، فرهنگی خراسان رضوی قرمز شدن شهرستان‌های استان و ایجاد وضعیت مخاطره‌آمیز، تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی فرهنگی این استان به جز شهر‌های تایباد، رشتخوار و خواف تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند.

وی گفت: هم‌اکنون ۲۳ موزه زیر نظر مستقیم این اداره‌کل قرار دارد و ۶۱ موزه دیگر توسط سایر دستگاه‌ها همچون آستان قدس رضوی، اداره کل محیط زیست، دانشگاه فردوسی مشهد، آموزش و پرورش، اداره‌کل اوقاف و امور خیریه و دیگر مراکز اداره می‌شود.

مکرمی فر در ادامه گفت: موزه شهرستان‌هایی که در وضعیت غیر مخاطره قرار دارند، شامل رشتخوار، خواف و تایباد از ساعت ۹ الی ۱۹ با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی و به صورت محدود، قابل بازدید خواهند بود.

وی در خاتمه ادامه داد: این بخشنامه شامل موزه‌های وابسته به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است و دیگر موزه‌های وابسته به دستگاه‌ها و بخش خصوصی نیز از این بخشنامه مستثنی نیستند و باید طبق دستورالعمل و بخشنامه‌های صادر شده از ستاد کرونای استان اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه