سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

معاون وزیر صمت:

کالاهایی که کد رهگیری ندارند قاچاق یا تولید زیرپله ای هستند

برادران، معاون وزیر صمت تصریح کرد: کد شناسه کالا برای کالاهای تولید داخل و کالاهای وارداتیِ رسمی است، بقیه کالاهایی که کد رهگیری ندارند قاچاق یا تولید زیرپله ای هستند که رسمیت ندارند.

محمد مهدی برادران
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدمهدی برادران در گفتگوی تلویزیونی اظهار کرد: با وجود تورم در کشور، تورم تولید کننده از تورم کل پایین‌تر بوده و از ۸۰ درصد در تابستان ۱۴۰۰ به ۲۸.۹ درصد در بهار ۱۴۰۳ رسیده است. این آمارهای رسمی کشور از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار است و روند تورم تولیدکننده نسبت به چهار سال گذشته روند کاهشی داشته است.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: باید روند تورم تولیدکننده به یک درصد برسد و این روند کاهش ادامه یابد ضمن اینکه این روند به خاطر سیاست‌ها و تلاش‌های صنعتگران و تولیدکنندگان بوده است.

معاون صنایع عمومی وزیر صمت با بیان اینکه ۶۳۰ هزار شناسه اختصاصی کالا داریم، گفت: ۱۴ میلیارد شناسه رهگیری کالا در کشور داریم که فقط برای امسال ۶۰ میلیون قطعه کالا در حوزه لوازم خانگی شناسه رهگیری دریافت کرد.

وی ادامه داد: کد شناسه کالا برای کالاهای تولید داخل و کالاهای وارداتی رسمی است، بقیه کالاهایی که کد رهگیری ندارند قاچاق یا تولید زیرپله ای هستند که رسمیت ندارند.

برادران با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید سرمایه گذاری صنعتی بیان کرد: تولید بدون کارخانه رسمیت بیشتری پیدا کرده که فرصت مناسب برای سرمایه گذاری جدید است.

وی خاطر نشان کرد: مردم برای آشنایی بیشتر می‌توانند از راهنمای کسب و کار که ۲۲ رشته تخصصی است از سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت استفاده کنند. ضمن اینکه برنامه راهبردی صنعتی برای پنج سال آینده نیز تدوین شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه