سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

وزیر ارتباطات:

۶۰ درصد از مردم به پیام رسان های داخلی وارد شده اند/امکان اینترکانکشن به پلتفرم های داخلی اضافه خواهد شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امکانات اینترکانکشن یعنی رد و بدل کردن پیام بین پلتفرم‌های داخلی تا پایان سال عملیاتی می‌شود.

سفر وزیر ارتباطات به استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از پلتفرم‌های داخلی تاکید کرد: همه همت ما بر این اساس است که از پلتفرم‌های داخلی حمایت کنیم تا به بهترین شکل ممکن و کیفیت بتوانند پاسخگوی نیازهای مردم باشند.

وی با بیان اینکه پلتفرم های داخلی حتی باید با پلتفرم های خارجی رقابت کنند، ادامه داد: در حوزه های دیگر و طی سال‌های اخیر به غیر از حوزه پیام رسان های شبکه های اجتماعی، ما سکو و پلتفرم‌های بومی خود را داریم و مردم در این بخش سکوهای خارجی را نمی‌شناسند و این نشان می‌دهد که ظرفیت‌های خوبی در این بخش در داخل کشور وجود دارد.

زارع پور با بیان اینکه پیام رسان های داخلی اعم از روبیکا، بله، ایتا، سروش پلاس، روزانه پذیرای میلیون‌ها نفر از مردم هستند، تاکید کرد:این پلتفرم‌ها آماده پذیرایی از همه مردم هستند لذا ما تمام زیرساخت‌های لازم را برای این پیام رسان ها فراهم کرده‌ایم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه افزود: یکی دیگر از اقداماتی که در دست انجام است، به اصطلاح آماده سازی «اینترکانکشن» است. در قالب این رویه پیام‌رسان‌های داخلی می توانند بین خودشان پیام رد و بدل کنند.  در قالب این رویه کاربر می‌تواند به پیام رسان مورد دلخواه خود اجازه دهد که از سایر پیام رسان ها برایش پیام ارسال شود، بنابراین این مسئله در دست اقدام است و تا پایان سال انجام می شود.

وی  با اشاره به انتقال کسب و کار های مردمی به پیام رسان های داخلی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از مردم و کسب و کارهایشان به پیام رسان های داخلی وارد شده اند و از این پیام رسان ها استفاده می کنند.

زارع پور در ادامه سخنانش با اشاره به افزایش درآمد شرکت ملی پست برای جابجایی حجم مرسولات مردم به عنوان یک شاخص قابل اتکا در زمینه رونق کسب و کارها در پیام رسان های داخلی ادامه داد: به واقع این شاخص نه تنها به حالت قبل برنگشته که افزایش پیدا کرده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ۷۰ درصد کسب و کارهای اینترنتی کالا محور هستند،  بیان کرد: عمده محصولات فروخته شده از طریق شرکت ملی پست ارسال می‌شود و این شاخص نشان می‌دهد که کسب و کارهای مردم در پیام‌رسان‌های داخلی رونق داشته است.

 

بیشتر بخوانید:

۹۰ درصد روستاها به شبکه ارتباطات متصل شده‌اند /۲۰ میلیون خانوار تا پایان دولت تحت پوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند

سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی از ۶/۴ به ۷/۴ رسیده است

لایحه حمایت و حفاظت از داده‌های شخصی به زودی تصویب می‌شود

قوانین سرزمینی ایران به استارلینک ابلاغ شده است/اگر قوانین بین‌المللی را بپذیرند ما نیز استقبال میکنیم

تماس تصویری از طریق تلفن همراه بدون نصب نرم‌افزار فعال خواهد شد

کاهش ۴۰ درصدی درآمد اپراتورهای اینترنتی بعد از فیلترینگ

در پایان سال استفاده مردم از اینترنت بیشتر می‌شود / لازم است روز به روز بر کیفیت و سرعت ارتباطات بیافزاییم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه