English

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛

تأمین اعتبار ۲۶۵ میلیاردی برای پروژه های مقابله با تنش آبی کشاورزی مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۵ سرفصل در حوزه آب و خاک استان تعریف شد که با پیگیری جهاد کشاورزی، استاندار مازندران و ستاد مدیریت بحران وزارت کشور منجر به اخذ اعتبار ۲۶۵ میلیارد تومانی برای اجرای این پروژه ها شد.

تأمین اعتبار 265 میلیاردی برای پروژه های مقابله با تنش آبی کشاورزی مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حسن عنایتی کلیجی درباره پروژه‌های اضطراری مقابله با تنش آبی حوزه کشاورزی استان مازندران اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی خاص استان مازندران که با تنش آبی مواجه خواهیم بود و زنگ خطر آن به صدا درآمده است، جهاد کشاورزی مازندران نسبت به تشکیل و راه اندازی ستاد مدیریت بحران کم آبی در استان اقدام کرد تا بتواند ضمن سازگاری با این پدیده، اقدامات مدیریتی، ترویجی و عمرانی را برای حفظ تولیدات کشاورزی استان انجام دهد.

وی ادامه داد: ۵ سرفصل در حوزه آب و خاک استان تعریف شد که با پیگیری جهاد کشاورزی، استاندار مازندران و ستاد مدیریت بحران وزارت کشور منجر به اخذ اعتبار ۲۶۵ میلیارد تومانی برای اجرای این سرفصل ها شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: با اجرای این پروژه ها در ۵ سرفصل می توانیم تا حدودی بحران و تنش کم آبی را در سطح استان مهار کنیم و از این شرایط سخت به سلامت عبور کنیم و تولیدات کشاورزی را داشته باشیم.

وی تعمیر و تجهیز ایستگاه‌های پمپاژ، بهسازی و تجهیز چاه‌ها را یکی از این ۵ سرفصل عنوان کرد و گفت: برای اجرای این پروژه ها ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد تا بتوانیم آب مطمئن کشاورزی را از منابع آب سطحی و زیرزمینی در سطح هزار هکتار تأمین کنیم.

عنایتی جابجایی مسیر انتقال آب با لوله به طول ۲۵۰ کیلومتر را از دیگر سرفصل های اضطراری مقابله با تنش آبی استان نام برد و تصریح کرد: ۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه ها در نظر گرفته شد تا از هدررفت آب در انهار خاکی جلوگیری و راندمان توزیع آب را افزایش دهیم.

وی، تعریف ۲۰ پروژه بازچرخانی آب در مناطق مورد نیاز با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان را یکی دیگر از سرفصل های مقابله با تنش کم آبی استان در حوزه کشاورزی ذکر کرد و ادامه داد: تأمین آب مورد نیاز از طریق تنظیم آب بین مناطق زراعی و تسهیل جریان حرکت آب از اهداف این پروژه ها است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به اجرای سامانه نوین آبیاری موضعی شامل خشکه کاری برنج و باغات تحت تنش آبی در استان اشاره کرد و افزود: ۶۵ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه ها در قالب این سرفصل تخصیص داده شد تا شاهد مدیریت منابع آب در اختیار به واسطه استفاده از آبیاری تحت فشار و کم فشار با هدف افزایش بهره وری از آب موجود در بخش کشاورزی باشیم.

وی لایروبی و بازسازی آببندان و لایروبی انهار را به عنوان پنجمین سرفصل مقابله با تنش آبی در حوزه کشاورزی استان اشاره و اظهار داشت: ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه