سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:

کیش الگویی موفق از همدلی بخش خصوصی و دولتی در توسعه اقتصادی و گردشگری است

در نشست هم‌اندیشی وزیر امور اقتصادی و دارایی با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی کیش، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با تأکید بر نقش محوری بخش خصوصی در توسعه منطقه، از رشد بی‌سابقه گردشگری، سرمایه‌گذاری و بهبود زیرساخت‌ها در کیش خبر داد و آن را نتیجه همدلی و همکاری نزدیک دولت و بخش خصوصی دانست.

نشست وزیر اقتصاد با فعالین اقتصادی کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، محمدکبیری در این نشست با ارائه گزارشی جامع از عملکرد و دستاوردهای منطقه، بر اهمیت تعامل مستقیم و بی‌واسطه بین فعالان اقتصادی و سیاستگذاران کشور تأکید کرد.

 وی با اشاره به تفاوت توسعه در کیش نسبت به سایر مناطق کشور، اظهار داشت: با همت و اهتمام مضاعف، خلاهایی که در سال‌های اخیر به دلیل ‌بخشی‌نگری در نظام اداری و قانونی مناطق آزاد ایجاد شده است قابل اصلاح و بازگشت به مسیر اصلی توسعه هستند.

کبیری همچنین از برگزاری جلساتی در حوزه‌های مالیاتی، گمرکی و پولی- بانکی با حضور روسای سازمان‌ها و معاونین وزیر خبرداد تا راهکارهای کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای اصلاح قوانین و رفع مشکلات اجرایی بررسی شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با ابراز خوش‌بینی نسبت به آینده، افزود: با توجه به نگاه وزیر امور اقتصادی و دارایی و اقدامات اجرایی انجام شده، امید داریم نقایص موجود در قانون چگونگی اداره مناطق آزاد رفع شده و دستاوردهای منطقه آزاد کیش، به‌ویژه در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری، حفظ و توسعه یابد.

وی با قدردانی از سرمایه‌گذاران کیش، خاطر نشان کرد : ناترازی آب و برق در کیش به صفر رسیده و رشد گردشگری و سرمایه‌گذاری با مشارکت فعالان اقتصادی محقق شده است. همچنین امسال صدور مجوزهای اقتصادی، پایان کار و عملیات عمرانی رشد ۳۰۰ درصدی داشته است و این موفقیت‌ها نشان‌دهنده توانمندی و اعتماد بخش خصوصی است که دولت موظف است به آن پاسخ مثبت دهد.

کبیری در پایان ضمن قدردانی از حضور وزیر و هیئت همراه، به نمایندگی از سازمان منطقه آزاد کیش، کارت "کیشوندی" به ایشان اهدا و ابراز امیدواری کرد که دستورات وزیر در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شده و نتایج مثبت آن برای مردم و سرمایه‌گذاران حاصل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه