English

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان:

اجرای طرح ملی کارورزی و مشوق‌های بیمه‌ای و یارانه دستمزد در فارس آغاز شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس از آغاز اجرای طرح ملی کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و بهره‌مندی بنگاه‌های اقتصادی از مشوق‌های بیمه‌ای و یارانه دستمزد در سطح استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء مهارت‌های شغلی جوانان و حمایت از کارفرمایان اجرایی شده است.

تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سعید بیاری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، امروز  شنبه سوم مهرماه در این باره با بیان اینکه طرح ملی کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با هدف افزایش مهارت‌آموزی و تسهیل ورود جوانان به بازار کار، در استان فارس آغاز شده است، افزود: این طرح که با حمایت دولت و در راستای سیاست‌های اشتغال‌زایی اجرا می‌شود، فرصت مناسبی جهت کسب تجربه برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و بنگاه‌های اقتصادی فراهم کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس ادامه داد: براساس دستورالعمل اجرایی، کلیه فارغ‌التحصیلان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر، با حداکثر سن ۳۵ سال (برای آقایان با احتساب مدت خدمت سربازی)، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه almp.mcls.gov.ir  در این طرح شرکت کنند.

بیاری شرط اصلی برای پذیرش را نداشتن سابقه بیمه تأمین اجتماعی و اشتغال به عنوان شغل اولی دانست و تصریح کرد: طول دوره کارورزی سه ماه بوده و در پایان این دوره، مبلغ شش میلیون تومان به حساب کارجو واریز خواهد شد.

وی اضافه کرد: بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی که دارای مجوز رسمی فعالیت و کد بیمه تأمین اجتماعی باشند، می‌توانند به ازای هر دو نفر نیروی بیمه‌شده، یک نفر کارورز جذب نمایند که ثبت‌نام کارفرمایان نیز از طریق سامانه مذکور انجام می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس تاکید کرد: پس از پایان دوره سه‌ماهه کارورزی، کارفرمایان می‌توانند به مدت دوازده ماه از مشوق بیمه‌ای سهم کارفرما بهره‌مند شوند که در این طرح، دولت سهم بیمه کارفرما را پس از پرداخت حق بیمه توسط کارفرمایان و با یک ماه تأخیر، به حساب آنها واریز می کند. 

بیاری در ادامه افزود: طرح یارانه دستمزد نیز در شهرستان‌های رستم، ممسنی، قیر و کارزین، فراشبند و مرودشت به عنوان مناطق هدف اجرایی شده است. 

وی با بیان اینکه در این طرح، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از مقطع کاردانی به بالا که فاقد سابقه بیمه باشند، می‌توانند مشمول یارانه دستمزد شوند، گفت: مبلغ یارانه دستمزد بین ۲۵ تا ۳۵ درصد حقوق و مزایا، به مدت دوازده ماه توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به حساب کارفرما واریز خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس اظهار کرد: زنان سرپرست خانوار، معتادان بهبود یافته، معلولان جسمی و ذهنی و زندانیان آزاد شده نیز بدون محدودیت سنی می‌توانند در این طرح شرکت کنند که این اقدام در راستای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و ارتقاء عدالت اجتماعی صورت گرفته است.

لازم به ذکر است که کارورز می‌تواند دوره کارورزی را در یک کارگاه و دوره مشوق بیمه‌ای را در کارگاه دیگری طی کند، مشروط بر آنکه کارفرما تعدیل نیرو نداشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه